Őszi tábor - Budapest

2019. okt. 23. – okt. 27.
Budapest

Aktuális:

Téli tábor - Budapest

2018. dec. 27. – dec. 30. - Budapest

Ebben a táborban mire számíthatsz?

Két fő témája van!

Internetes, "applikációs" társkeresés, és a párkapcsolat kialakítása, fenntartása


Éld át életed meghatározó élményét, miközben profi leszel az internetes ismerkedésben, és felkészülsz egy párkapcsolatra

Ez a különleges Őszi Tábor akkor való Neked, ha érvényes Rád a következő 5 tény:

1. Jelenleg egyedülálló vagy

2. Szereted és tiszteled a nőket

3. Jelenleg kicsit szürke az életed és ÉLMÉNYRE vágysz (buli és szerelem :) )

4. Meg akarod tanulni azokat a képességeket, amelyekkel könnyen tudsz ismerkedni és vonzalmat kelteni nőkben

5. Szeretnéd, ha az év végére, egy gyönyörű és intelligens barátnőd legyen.

Ha érvényes Rád ez az öt pont, akkor olvass tovább.
Vajon mennyit változtatna az életeden, ha 4 intenzív nap alatt megtanulnál profin ismerkedni?

Természetesen úgy ismerkedni interneten, hogy utána élvezetesen és gyorsan viszed tovább randiig, vagy akár kapcsolatig.


Kérlek, egy pillanatra állj meg és egy fontos dolgot gondolj át. Gondold át, hogy mennyire vagy elégedett szerelmi életeddel (nők, hódítás és randizás, kapcsolat, mennyire tartod magad vonzó férfinak) egy 1-10-es skálán?

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

A választ gondolatban add meg magadnak.

Ha a válaszod 1 - 4 - SOS, avagy nagyon sürgősen változtatnod kell, különben elmegy az élet feletted és bánni fogod, hogy a maradék fiatalságod is elcseszted. Javaslom, szánj rá fél órát ennek az oldalnak a tanulmányozására.

Ha a válaszod 5 - 6 - 7- Nem vagy egy elveszett férfi, benned van a potenciál, de valószínűleg egy kicsit belefásultál a mindennapi hajtásba és hiányát érzed a kalandoknak és a párkapcsolatnak. A táborunk szinte Neked találták ki!

Ha a válaszod 8 - 9 - 10- Gratulálok! Azon ritka felső 10%-ba tartozol, akinek rendben van az önbizalma, rendben van a szerelmi élete és kevés gondja van a nőkkel! Ez esetben a táborunk számodra max. kalandok és élmények gyűjtése lehet :)
A nagy kérdés: Jelenlegi önmagadhoz képest, mennyivel jobb és vonzóbb férfit szeretnél magadból faragni?

Ha ezen sorokat olvasod, akkor valószínűleg elkötelezett vagy az önfejlesztés iránt. Mivel ez az oldal a Életmód Akadémia őszi táborának weboldala, ezért valószínűleg a nőkkel való kommunikációs képességek terén is szeretnél fejlődni.

Ha így van, akkor arra számíts, hogyha a tábor hete alatt kitartó vagy és követed a tanácsaink, olyan képességekre teszel szert, amikkel könnyedén tudsz interneten ismerkedni és utána egy stabil párkapcsolatot kialakítani. Mindezt úgy, hogy életed legemlékezetesebb táborát éled át, ahol a terepeken gyönyörű nőkkel fogsz megismerkedni az oktatóink és hoszteszeink segítségével.

Amit kapni fogsz, az egy olyan életérzés, amire csak ennyit fogsz mondani: ezekért a pillanatokért éri meg élni!

Olyan 4 napról van szó, ahol

 1. Jól érezheted magad - ráadásul a lehető legjobb társaságban.
 2. Annyit csajozol, amennyi a "csövön" kifér - ráadásul a legjobb oktatók segítenek és mindig lesz wingpartnered (valaki, akivel együtt csajozol)!
 3. Minden nap újat tanulsz a csábításról - hisz minden nap színvonalas előadás lesz, majd gyakorlás hosszeteszeken, a végén pedig terepgyakorlat élesben!
 4. Lazulsz - hisz ebéd előtt nem terveztünk fix programot, hogy kényelmesen pihenhess!
 5. Feledhetetlen élményeket halmozol - hisz azért élünk, hogy ne a szürke hétköznapok taposómalma uralja az életünk, hanem olyan élményeket szerezzünk, hogy legyen mit mesélni az unokáknak :)
 6. Új barátokat szerzel - a táborban életreszóló barátságok születnek. A legszebb az egészben, hogy olyan közösség leszünk, ahol segítünk és megértjük egymást és mindig van központi témánk: a nők! :)
 7. Hihetetlen ütemben fejlődsz - (főleg ismerkedési, csajozási, csábítási képességekben) és ez a lényege a tábornak: úgy fejlődj, hogy közben jól érzed magad és szórakozol!
 8. A legjobb oktatóktól tanulsz - külön odafigyeltem arra, hogy az idei táborban a legjobb oktatók legyenek! Az oldal alján részletesen olvashatsz az oktatókról
 9. Megtanulsz wingelni és állandóan lesz winged - A wingelés azt jelenti, hogy amikor kettesben mentek "nőkre vadászni", akkor hogyan támogassátok egymást úgy, hogy mindketten becsajozzatok.
 10. Oktatókkal is "gamelhetsz" (csajozhatsz) - ez egy különleges privilégium, akár női oktatóval is mehetsz és megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor egy profi segít!

Minden nap lesz oktatás, gyakorlatok, majd esténként terepgyakorlat, ami azt jelenti, hogy az oktatókkal kimegyünk a városba és szép lányokra vadászunk. A terepgyakorlat nem lesz nehéz, hiszen olyan feladatokat fogtok kapni, amivel könnyen fog menni az ismerkedés és hódítás.

Mi mindenben fogsz fejlődni?

 • Képes leszel interneten a gyors zárásra - vagyis arra, hogy gyorsan elkérd egy lány számát és hatékonyan eljuss a randiig, onnan pedig a párkapcsolatig
 • Megtanulsz direktben nyitni - ha eddig nem tudtad hogyan kell GYORSAN vonzalmat kelteni... hát itt megtanulod és ebben rengeteg segítséget fogsz kapni olyan oktatóktól, akiknek 10 éves tapasztalatuk van csábítás coachingban.
 • Elsajátítod és begyakorlod a gyors vonzalomkeltés fortélyait - olyan ÚJ technikákat tanítunk meg, amivel könnyen eljuthatsz a csókzárásig.
 • Haladó vonzalomkeltés és gyors csókzárás technikákat tanítunk meg - aki már haladó, annak is tetszeni fog... - a táborban sok csókzárást fogsz látni!
 • Instant egyéjszakás kalandokra is lesz lehetőséged - minden adott hozzá, hiszen Budapesten bármi megtörténhet.
 • Megtanítunk randizni- melyekkel ezek után nem lesz olyan, hogy nem veszi fel a lány a telefont a találkozó után.
 • Ez lesz számodra az év élménye, 4 nap fergeteges fejlődés, tanulás és partiiii!

Az egészben a legszebb, hogy a táborban olyan közösség alakult ki az eddigi 9 megtartott táborunk alatt, akik

 1. megértik
 2. támogatják
 3. és motiválják egymást.

A tábor pedig azért jött létre, hogy Neked segítsünk abban, hogy megtanuld azt, hogyan légy népszerű és sikeres a nők körében, miként élj át felejthetetlen kalandokat, amikből aztán megállapodhatsz azzal a nővel, aki szebbét teszi az életed.


Szóval a tábor lényege:

 • Nők
 • Kalandok
 • Barátnő
 • Fejlődés
 • Élmények

Kik fognak mentorálni és segíteni Neked?

A tábor oktatói mind-mind a szakmájukban elismert szakemberek.

Nicholas Victor

Victor 10 éve vezeti az Akadémiát, ő egyben a tábor főszervezője, több száz oktatást, rengeteg terepgyakorlatot és több, mint 30 oktatóanyagot adott ki. Ő Magyarország legrégebbi működő csábítás oktató iskolájának alapítója, vezetője - igazi innovátor, a legjobb oktatókat gyűjti össze, hogy Neked a legjobbat adhassa.

Pánczél Boglárka

Bogi 8 éve oktat az Akadémián, ebből 3 évig volt az Akadémia operatív vezetője, és megjelent az első könyve is a témában. Női trénerből jobbat nem találsz, ráadásul stílustanácsadó is, szóval, ha vonzó öltözéket szeretnél (és külső átalakulást), Bogit keresd. Bogi lesz a tábor operatív szervezője, vezetője és állandóan számíthattok rá!

Gáspár Zsolt

Előadásait mindig élvezettel és "tátott szájjal" hallgatják a tanulók, mert nagyon mély és mindenre választ adó. 7 évvel ezelőtt tanulóként érkezett hozzánk, fél évvel később már oktató vált belőle és azóta is örömmel segít a srácoknak.

Horváth Attila

A legújabb oktatónk, aki a randizás nagy mestere. Ezen felül mentalista és bűvésztrükkök szakértője is. Nagyon lendületes és energikus, akire mindig számíthatsz a táborban! Nagyon jó wingpartner, hiszen mindent megtesz, hogy Neked sikered legyen.

Pálfi Márió

2 éve oktató nálunk, és a nappali direkt nyitás guruja. Számtalan magándiákját képezte ki profi módon, hogy a nappali ismerkedésben profikká váljanak. Szóval, ha ilyen témában szeretnél fejlődni, akkor erre is lehetőséged lesz a táborban.

Hoszteszek, női wingek

Rajtuk kívül, még több oktatóval találkozol majd a táborban. Persze ne felejtsük ki a csinos hoszteszlányainkat, akik élvezettel mennek ki terepre, hogy segítsenek a nőkkel ismerkedni.

Mi oktatók azért vagyunk ott, hogy a Te sikeredért harcoljunk!

"Mire jó a tábor?"

Önbizalom növelésre és ismerkedési, csábítási képességek gyors elsajátítására. Főleg ha kezdő vagy, akkor nagy előre lépésre számíthatsz magadhoz képest.

Javul a kommunikációd a nőkkel szemben, sőt az élet más területeit is hasznosíthatod a táborban szerzett tudásodat.

Ráadásul életed legnagyobb és legőrültebb élményét élheted át...

A tábor programfüzetét jelentkezés véglegesítése után küldjük el Neked.

Mire számíts a táborban - videógyűjtemény25 dolog, amit megtanulsz a táborban

 1. Mi a top 3 hiba a nyitásnál (nyitás = idegen lányok megszólítása) és hogyan kerüld el őket?
 2. Hogyan győzd le a közeledési pánikot?
 3. Mi a különbség a "direkt" és "indirekt" rutinok között és mikor melyiket használd ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban vonzalmat kelts?
 4. Hogyan tegyél szert hihetetlen magabiztosságra és önbizalomra, ami személyiségedet olyan módon formálja, hogy vonzó férfi legyél egy nő szemében.
 5. Mik azok a shit tesztek, mikor és hogyan kezeld őket csípőből?
 6. Hogyan tudod azonnal felkelteni a kíváncsiságát a nőnek?
 7. TOP 7 rutin, amik az eddigi Akadémia pályafutás alatt a legjobban működnek
 8. Számtalan internetes ismerkedéshez elengedhetetlen technika
 9. Hogyan izgass fel egy lányt a randin megfelelő érintésekkel?
 10. Mi az az energiaszint és miért kritikusan fontos, hogy megtanulj vele játszani?
 11. Párkapcsolati hibák, amit jobb ha elkerülsz
 12. Párkapcsolat kialakításához szükséges technikák
 13. 3 tökéletesen működő gyakorlat, amivel instant önbizalomnövelést érsz el!
 14. 1 végtelenül egyszerű és mókás játék, amivel az egész csapat erőlködés nélkül mehet bármilyen lányokhoz és 90%-uk nyitott lesz és kezdődhet a GAME!
 15. Randizással kapcsolatos tanácsok és technikák
 16. Bemutatunk egy bombabiztos csóktechnikát, mellyel szinte 99%-os biztonsággal megtudod, hogy a nő készen áll a csókra!
 17. 3 minden nap végezhető rövid gyakorlat, amivel eléred, hogy folyamatosan fejlődj és amit megtanultál a táborban, akármikor alkalmazni tudd.
 18. TOP 3 technika, hogy a nő hamar bizalmába fogadjon
 19. Hogyan flörtölj mesterien? 3 azonnal alkalmazható, egyszerű flörttechnika
 20. Hogyan kerülj "state"-ba, vagyis olyan állapotba, amikor halál laza vagy és erőlködés nélkül a legjobb formádat hozod és olyan szinten belazult, hogy a csábítás szinte automatikussá válik.
 21. Amikor lepedő-akrobatikára kerül a sor, hogyan érd el, hogy a nő vetkőzzön és teperjen le Téged, ahelyett, hogy erőlködve próbálnád kezelni az utolsó pillanatnyi ellenállást?
 22. Hogyan tedd a mobiltelefonod a legjobb csajozó társaddá?
 23. Applikációs társkeresőkről minden hasznos információt elmondunk
 24. Az első szexre való felkészülés
 25. Hogyan győzd le az utolsó pillanatnyi ellenállást és juss el egy felejthetetlen kalandhoz, ami után azt mondod: "ezekért a pillanatokért érdemes élni"?

+ 1 Ha összejöttél egy lánnyal a táborban, hogyan folytasd, hogy a barátnőd legyen!

Miért Budapest és miért ősz?

 1. Mert Budapesten kifogyhatatlan mennyiségű jó nő van, mind nappal, mind éjszaka
  Budapest a legjobb gyakorló terep, hisz tele van szórakozóhelyekkel, főleg a belvárosban.
 2. Amelyik nő szingli ősszel, sokkal vevőbb az ismerkedésre és a párkapcsolatra
  Ősszel igazán kínos a szingli nőknek. Eltelt a szép nyár és még mindig szinglik? Aaa... totál ciki. Pont ezért az ősz ideális a párkapcsolatok kialakítására. Plusz az időjárás miatt, egyre inkább az interneten kezdenek el pasizni.
 3. A Deák tér és környéke az egyik legjobb terep
  Az egyik ismerkedési módszerünk lényege, hogy játékokat játszunk a lányokkal (persze úgy, hogy mihamarabb beinduljon a kémia) és ez abszolút mértékben bejön nekik - erre a Deák téri terephelyszínünk tökéletes! A nők imádják az eredeti férfiakat, másrészt a béna és megszokott csajozási dumáktól menekülnek. A játék, amit játszani fogunk, annyira jól bevált az eddigi táborok alkalmával, hogy szinte csak azzal csajoztak a táborlakók - és iszonyatos sok sikertörténet (és élvezet) született :)
 4. Budapest a központja mindennek
  Sokan lesztek Budapest és környékéről, így Budapest főnyeremény. De aki messzebb van, annak is előnyös, hisz kimeríthetetlen gyakorlóterep és sokaknak könnyű a felutazás, ha netán összejönne álmai nőjével...

Miért jó ősszel ismerkedni?

3 oka is van:

1. A pánikban lévő szingli nők egyre inkább az interneten kezdenek el ismerkedni.

2. A fesztiváloknak lassan vége, így aki kiélte magát, az inkább egy komolyabb kapcsolatot szeretne magának.

3. A nyáron előforduló rengeteg turista hazament. :)


A tábor egyéb előnyei

1. Olyan közösségben leszel, ahol mindenki ugyanazért van ott: fejlődni, vonzóbb férfivá válni és megtanulni ismerkedni, csábítani - mindezt egy hatalmas buli közepette.

2. Rengeteget fogsz fejlődni önmagadhoz képest! - csak ezért az egy tényezőért megéri eljönnöd!

3. Kikapcsolódsz a hétköznapok taposómalma közül - mert Neked is jár a pihenés, az élmények - és nem utolsósorban: a csinos nők :)

4. Becsajozol - no comment :)

5. 1 éjszakás kalandokban lehet részed - ez eddig sok táborlakónak összejött :)


A Tábor a következőket tartalmazza

 1. Szállást Budapest belvárosában (aki szállásos jegyet kér)
 2. Napi szintű oktatást.
 3. Napi hoszteszes gyakorlást.
 4. Oktatók rendelkezésre állása - bármikor bármit kérdezhetsz, bármiben kérhetsz segítséget.
 5. Nappali terepgyakorlatokat.
 6. Éjszakai terepgyakorlatokat.
 7. Együttlógást az oktatókkal - avagy bármikor kérhetsz segítséget, akár terepen is!

Tábor csomagok összehasonlító táblázat

Az összehasonlító táblázat megtekintéséhez nagyobb felbontású ezközre van szükség!

Internetes
Ismerkedés

Internetes Ism.
+
Portfólió
Fotózás

Randizás
és
Párkapcsolat

Teljes tábor szállás nélkül

Teljes tábor szállás nélkül
+
Portfólió Fotózás

Teljes tábor szállással

Teljes tábor
szállással
+
Portfólió Fotózás

Full Csomag
Teljes Tábor Szállással
+
Téli tábor
+
Portfólió Fotózás

Napi szintű oktatás Igen Igen Igen Igen Igen Igen Igen Igen
Hoszteszes gyakorlás Igen Igen Igen Igen Igen Igen Igen Igen
Oktatói segítség a tábor ideje alatt 0-24 órában Igen Igen Igen Igen Igen Igen Igen Igen
Nappali terepgyakorlat Igen Igen Igen Igen Igen Igen Igen Igen
Éjszakai terepgyakorlat Igen Igen Igen Igen Igen Igen Igen Igen
50%-os csomag kedvezmény az összes anyagunkból
(feltétel: min. 5 termék)
Nem Nem Nem Igen Igen Igen Igen Igen
Portfólió fotózás:
Maximalista csomag
50.000 Ft helyett 21.000 Ft-ért
Nem Igen Nem Nem Igen Nem Igen Igen
Szállás Nem Nem Nem Nem Nem Igen Igen Igen
Csomag árak: 36.000 Ft 60.000 Ft 36.000 Ft 69.000 Ft 90.000 Ft 89.000 Ft 110.000 Ft 200.000 Ft
180.000 Ft
Dátumok: okt. 20.-21. okt. 20.-21. okt. 22.-23. okt. 20.-23. okt. 20.-23. okt. 20.-23. okt. 20.-23. okt. 20.-23.

Portfólió fotózás

A táborban lehetőséged nyílik kedvezményes áron hozzájutni a fotózáshoz.


Miért fontos?

Mert bárhonnan is van meg egy lány kontaktja, utána online platformokon fog tovább menni az ismerkedés, és ha ott nincsenek profi képeid akkor a lány el fog tűnni.

Bővebben >>


SZUPER BÓNUSZ - AJÁNDÉK a tábor mellé - csak az első 10 jelentkezőnek

Bizonyítottan Működő Csábítási Technikák nyomtatott könyv.

A könyv 13 technikát ír leMiben különleges az idei tábor az előző 8 táborhoz képest?

1. Mi is tanultunk, sokat fejlődtünk

2. Belvárosban tartjuk, ami kifogyhatatlan szórakozóhelyekből és nappali ismerkedés terep szinte az egész belváros

3. Az oktatók is sokkal tapasztaltabbak

4. Személyesen lehet bármelyik oktatótól segítséget kérni

5. Szezon végén tartjuk, amikor a nyár végi hajrá ott van mindenkiben, és a szingli csajok ilyenkor fogékonyabbak (itt a vége a nyárnak és én még szingli vagyok??? na neee... be kell pasizni...)

6. 50%-os csomag kedvezményt kapsz minden termékünkre (feltétel: min. 5 termék)

7. Tapasztalt és hiteles oktatóktól tanulhatsz - és ismered a mondást: ha a legjobb akarsz lenni, a legjobbaktól tanulj!

Állandóan felmerülő parák (diplomatikusan: Gyakran Ismételt Kérdések)


Mi van, ha kezdő vagyok?

Akkor szerencsés vagy. A tábor 80%-a általában teljesen kezdő. Az a pár ember, aki haladó - ők pedig segítőkészek, mert tudják, hogy ők is úgy fejlődnek egy még magasabb szintre, hogy a kezdőknek segítenek.


Mi van, ha közeledési pánikom van?

Teljesen természetes. El fog múlni. Főleg úgy, hogy nem kötelező nyitnod, mivel a játék, amivel ismerkedni fogunk nagyon könnyű. Első két nap 2-3-as csoportokban mentek és mindig a legtapasztaltabb nyit (szólítja meg a lányokat) egész addig, míg úgy érzed, hogy Te akarod megszólítani a lányokat. A tapasztalat azt mutatja, hogy ilyenkor automatikusan megszűnik a közeledési pánik.


Ahh, nem akarom, hogy bedobjatok a mélyvízbe... Nekem ez még sok :)

Senki se fog a mélyvízbe bedobni :) Semmi se kötelező. Ha eleinte para van, akkor csak figyeled a többieket egész addig, míg kedved nem támad nőzni.

De ha nincs kedved terepre menni este, akkor a szálláson mozizni is lehet, rengeteg csábítás oktatófilmet viszünk.


Mi van, ha rossz kedvem lesz?

Olyan közösségben leszel, ahol aligha fog előfordulni. Ha mégis, akkor csak segítséget kérsz és feldobjuk a hangulatod!


Mi van ha túl öreg vagyok?

Akkor 2 dolgot tehetsz.

1. Mondogatod magadban: "túl öreg vagyok"... "túl öreg vagyok"... egész addig, míg meg nem öregedsz :)

2. Megembereled magad és eljössz. Sok harmincas nő van, és ott a negyvenes férfiak a nyerők! Sok negyvenes (sőt ötvenes is volt már) táborlakó volt eddig és senki se panaszkodott.

A tábor egyik mellékhatása: meg fog fiatalítani!


Mi van, ha túl fiatal vagyok?

Ha 18 elmúltál, nem vagy "túl fiatal". Nőkből minden korosztály megtalálható, lesz bőven fiatal lány :) Sőt, talán ők még könnyűvérűbbek is. :)


Mi van, ha túl kövér vagyok?

Kezdj el edzeni. Most.


Mi van, ha nincs tapasztalatom a nőkkel?

Akkor két lehetőséged van:

1. Szűzen halsz meg.

2. Eljössz a táborba és tapasztalatot szerzel. Azért vagyunk, hogy ebben önzetlenül segítsünk Neked!


Mi van, ha félek nyitni (lányokat megszólítani)?

Nem kötelező nyitni. Nyithat a winged (szárnysegéd, csajozótárs), vagy figyelheted eleinte a többiek mit csinálnak. De hidd el, ez már második nap nem lesz para, mivel játékokat fogunk játszani a lányokkal. :)


Mi van, ha életemben nem gameltem még?

Itt az ideje elkezdeni.


Mi van, ha belecsöppenek egy rakás haladó közé?

Rettentően motiválni fog és sokkal gyorsabban fogsz fejlődni, ráadásul rengeteg segítséget és támogatást fogsz kapni. De a táborlakók 80%-a kezdő szokott lenni.


Mi van, ha nem jön össze és leoltanak a lányok?

Akkor hívunk tűzoltókat és visszaoltjuk őket.


Mi van, ha egy csomó visszautasítást kapok csak?

Akkor bekerülsz a tábor Guinnes rekord könyvébe. Nem kell fosni a visszautasításoktól, tanulási folyamatnak kell elkönyvelni. De nem fogsz sokat kapni, szóval nem kell félned.

Ez alól kivétel, ha mutogatós bácsi vagy.


"Mi van, ha valaki lányt visz fel a szállásra?"

Reméljük ez be fog következni. :)


Lehet-e piálni?

Mindent lehet... mértékkel és kulturáltan. Eddig mindig megdicsértek a szállásadók, hogy milyen kultúrált és jófej a csapatunk.


Mégis mi van, ha valaki leissza magát a sárga földig?

Ha mégis berúgnál, akkor csinálunk Rólad egy videót és másnap megmutatjuk. :)


Lehet-e tiltott tudatmódosító szereket használni?

Nem. A házirend is megerősíti, hogy a törvény tiltja. És büszkék vagyunk, hogy az eddig tartott összes táborban soha nem fordult elő semmilyen droggal kapcsolatos eset.


Mi van, ha baleset történik?

Az eddigi 5 éves táboros pályafutás alatt 1 baleset volt, Márk túl sokat ivott és rosszul landolt a bokájára. De sebaj, mert míg várakozott a gipszelésre, Badoon leszervezett egy randit, másnap befűzte az egyik nővérkét, a tolókocsiban pedig a 101 csábítási technikát olvasta. A vicc az egészben, hogy gipsszel és mankóval ment neki a csajozás a legjobban (sose kapott shit tesztet, csak figyelmet :D). De sajnos csak 6 hétig volt gipsz a lábán...


Mik a kizáró okok?

1. Mértéktelen alkoholfogyasztás: Kérünk mindenkit, hogy mértékkel igyon alkoholt. Jókedv és móka minden szinten mehet, de IHB bulit (iszunk - hányunk - belefekszünk) ne csináljatok:) Viszont: ha valaki ittas állapotban agresszív vagy tiszteletlen viselkedést tanúsít, - slengben kifejezve "balhéssá" válik - a táborból való AZONNALI kitiltást kockáztatja. Ha valakit ki kell zárni a viselkedése vagy illegális tudatmódosító szerek (drogok) miatt, a tábor árát nem tudjuk visszatéríteni.

2. Tudatmódosító szerek (drog): Bármilyen illegális drog és tiltott tudatmódosító szer fogyasztása és birtoklása szigorúan tilos a tábor területén és fogyasztása tiltott az egész tábor alatt. Tudatmódosító szer hatása alatt álló résztvevőt kizárhatjuk a táborból!

3. Mentális és egyéb betegségek: Ha valakinek bárminemű betegsége, különleges allergiája van (pl. pollen, penicilin vagy gyógyszeres allergia), kérjük, jelezze a szervezőknek. Ha valaki pszichiátriai, vagy gyógyszeres kezelés alatt áll, kérjük, értesítse a szervezőket. Ennek elmulasztása a táborból való kizárást vonja maga után!


Kötelező-e a programokon részt venni?

Semmi se kötelező, csak ajánlott :) A legfőbb, hogy jól érezd megad! Ha épp instant randid van és lemaradsz valamelyik előadásról.. semmi gond :)


Mi van, ha tapasztalt PUA vagyok?

Akkor "aratni" fogsz :)

30 érv, amiért érdemes jönnöd

 1. Életre szóló élményeket szerzel!
 2. Profi, tapasztalt és hiteles oktatóktól tanulhatsz.
 3. A tábor oktatói a szakmájukban bizonyítottak.
 4. Victor 10 éve vezeti az Akadémiát, több száz oktatást, rengeteg terepgyakorlatot és több, mint 30 oktatóanyagot adott ki. Ő Magyarország legrégebbi működő csábítás oktató iskolájának alapítója, vezetője - igazi innovátor, a legjobb oktatókat gyűjti össze, hogy Neked a legjobbat adhassa.
 5. Atesz - a játékos és "mentalista" ismerkedés mestere
 6. Bogi – akinek a fő szakterülete a női gondolkodás és vonzalomkeltés, a rendelkezésedre fog állni.
 7. Olyan közösségben leszel, ahol mindenki megért, elfogad és motivál. Így biztosan jól fogod magad érezni.
 8. Színvonalas oktatásokon vehetsz részt, ahol rengeteget tanulhatsz - és ez lesz a nőknél való sikered első számú kulcsa.
 9. Hosszteszes gyakorlások is lesznek, amik által begyakorolva és magabiztosan fogsz terepen hódítani.
 10. Éjszakai terepgyakorlat a tábor legnépszerűbb programja, tömör csajozás, profi oktatókkal - addig segítünk, míg be nem csajozol :)
 11. Intenzív haladás - meg fogsz lepődni, hogy mennyit fogsz fejlődni ez alatt az 5 nap alatt és milyen eszméletlen önbizalom-növekedésen fogsz átesni.
 12. Barátságok fognak köttetni, lehet életreszólóak!
 13. 50%-os csomag kedvezményt kapsz minden termékünkre (feltétel: min. 5 termék)
 14. Élvezetekben lesz részed - mert nincs annál nagyobb élvezet, mint amikor meghódítasz egy nőt :)
 15. Motivált leszel - és ha motivált vagy, menni fog és sikereket fogsz elérni
 16. Kiszakadsz a hétköznapokból - lazítasz, feltöltődsz és sok-sok élményt szerzel.
 17. Csókzárásokban lesz részed - meg fogsz lepődni, hogy milyen könnyű csókzárni, akár perceken belül. Nézd csak meg a táboros videókat :)
 18. Valószínűleg be fogsz csajozni - és ez a lényege a tábornak!
 19. Könnyen lehet, hogy kapcsolatod lesz, több táboros diákkal előfordult már, hogy a táboros ismeretségből kapcsolat lett!
 20. Megtanulod a leghatékonyabb "Direkt ismerkedés"-t, és csodálkozni fogsz, hogy milyen hatással leszel a lányokra.
 21. Megtanulsz wingelni, azaz megtanulod, hogy hogyan ismerkedj, amikor ketten vagy hárman mentek.
 22. Megtanulsz erőlködés nélkül, játékosan ismerkedni. El sem fogod hinni, hogy milyen könnyen nyílnak meg a lányok!
 23. Mindeközben lazulsz.
 24. Budapest belvárosában fogsz lakni.
 25. Az ország buliközpontjában leszel,, szinte éjjel-nappalos ismerkedési/csajozási lehetőséggel.
 26. Megtanulsz az interneten ismerkedni.
 27. Profi portfólió fotózáson vehetsz részt.
 28. Megtanulsz mesterien randizni.
 29. Ezentúl nem leszel "papucs” a párkapcsolatban.
 30. Véget ér a szingli korszakod

Jelentkezés

Aktuális:

Téli tábor - Budapest

2018. dec. 27. – dec. 30. - Budapest


Jelentkezhetsz itt a weboldalon, vagy emailban az

info@csabitasakademia.com-ra küldj egy mailt (írd le, hogy melyik tábor csomagot kéred)

munkanapokon 09:00-18:00-ig a 06208216206-os telefonszámon.


Sikeredért,

Victor