Szeretnéd, ha Te is képzett Akadémia oktató lennél?

Ha a következő 7 dologból legalább 3 motivál, akkor olvass tovább:

 1. Motivál az, hogy ismerkedés/csábítás oktatásra iszonyatos igény van és komoly pénzkereseti lehetőséget rejt
 2. Motivál az, hogy oktatóként csajozási/csábítási képességeim tökélyre fejlesztem és annyi 9-10-es nőm lesz, amennyit csak akarok
 3. Motivál az, hogy később vállalkozásként is csinálhatom és akár kényelmes megélhetésem lehet.
 4. Motivál az, hogy az új képességek, amiket megtanulok közben (coaching, üzleti része, terepoktatás, előadóképzés) komoly sikereket hozhatnak az életemben.
 5. Motivál az, hogy oktatóként rengeteg új, hasznos emberi kapcsolatra teszek szert, aminek később óriási hasznát veszem.
 6. Motivál az, hogy amit önmagam képzésére fordítok, tudom, hogy sokszorosan megtérül már az első évben.
 7. Motivál az, hogy akár népszerűségre is szert tehetek (ha pl. segítek YouTube csatornát indítani és felfuttatni).

Ha 3 dolog legalább motivál az előző listából, akkor jó hírem van:

Először a Csábítás Akadémia történetében oktatóképzőt indítunk.

Ok, de mégis miért?

Három fő okból:

 1. Keresem az utódom/utódaim, mert 3-4 éven belül vissza akarok vonulni és átadni a stafétabotot egy fiatalabb generációnak, én pedig csak marketingesként segíteni az Akadémiát.
 2. Nem győzöm a munkát, annyi jelentkezőm van, főleg magáncoachingra, magánórákra.
 3. Rengeteg, több százezer férfinek van szüksége segítségre! Nemcsak online segítségre, ha valós, élő segítségre. Profi oktatóból Magyarországon pedig kb. 15 van és kb. 1000-re lenne szükség! Pont ezért vidékre is szeretnék oktatókat képezni és ezzel sok embernek pénzkereseti lehetőséget biztosítani.

Mit értek el eddig azok, akik oktatóként kezdték az Akadémián?

Aki oktató lesz, kivétel nélkül kőkeményen elköteleződik az önfejlesztés mellett. Az önfejlesztés hosszútávon pedig komoly sikerekkel jár az életben.

Ádám - magyarország no1 számú magáncoachja lett, heti 2 napot dolgozik, fél világot beutazta és hihetetlenül jól keres.

Geri - Elismert párkapcsolati pszichológus lett és fiatalkora ellenére már komoly neve van a szakmájában. Saját vállalkozással, weboldallal rendelkezik.

Jocky - Miután továbblépett két rendkívül sikeres céget épített fel, amik félig passzív módon működnek és teljes szabadságot és kiemelkedő megélhetést adnak neki.

Vilmos - Angliába költözött és az oktatóként szerzett képességeivel 2 év alatt felküzdette magát a ranglétrán segédmunkástól vezetőig. Kiemelkedően jól keres és élvezi az életet.

Jocó - Régen oktató és tanácsadó volt a CSA-n, majd az itt szerzett tapasztalattal az OVB-nél nagyon komoly karriert épített és 30 éves korára olyan státusszal és keresettel rendelkezik, amivel kevesen.

És végezetül jómagam: Egy félénk, gátlásos, céltalan srácként kezdtem, majd felépítettem magyarország legnagyobb és legismertebb csábítás oktatás cégét, 15 könyvet írtam és 50 oktatóanyagot raktam össze 10 év alatt. Mániákus önfejlesztő vagyok és ha úgy adódna, kényelmesen nyugdíjba vonulhatnék - nyugi, még eszem ágában sincs :)

Rengeteg férfinek kell a segítség

Jelenleg Magyarországon társkeresési és ismerkedési válság van. Jelenleg több, mint 1 millió (!!!) társkereső férfi van, ami a teljes lakosság 10%-a! Soha nem látott mértéket ölt az elmagányosodás. A férfiak egy része nem tud mit kezdeni a nők, a társadalom és a változó életmód miatt kialakult elvárásoknak való megfelelésnek.

Nemcsak online segítségre, ha valós, élő segítségre. Profi oktatóból Magyarországon pedig kb. 15 van és kb. 1000-re lenne szükség! Pont ezért vidékre is szeretnék oktatókat képezni és ezzel sok embernek pénzkereseti lehetőséget biztosítani.

Hogyan néz ki az oktatóképző?

Az oktatóképzés több modulból áll. Lehet specializálódni internetes, nappali vagy éjszakai coachnak, vagy csak "beszélgetős" tanácsadónak is, persze ehhez a megfelelő tudást és tapasztalatot meg kell szerezni.

Minden jelentkezővel SZEMÉLYESEN beszélgetek el, hogy lássam, hogy mi az erősséged és ahhoz képest a megfelelő oktatói képzést javasoljam (pl. ha csak internetes ismerkedés coach akarsz lenni, vagy csak terepoktató, vagy csak személyiségfejlesztés része érdekel - mindre van külön képzés)

Ki lehet oktató?

Az lehet oktató, aki empatikus, kedves, segítőkész, jó fej, szeret emberekkel foglalkozni, céltudatos és van perspektívája az életre.

Ismerkedéssel, csábítással kapcsolatban pedig már nem kezdő, van elméleti tudása és némi tereptapasztalata.

Milyen kereseti lehetőséggel jár?

Ez attól függ, hogy később főállásban vagy mellékállásban szeretnéd csinálni. De elöljáróban annyit: kiemelkedően sokat lehet keresni ezzel a szakmával (főállásban, vagy egyéni vállalkozóként simán fél millió fölött havonta, feltéve, ha rendesen odateszed magad).

Az oktatóképző elvégeztével:

 1. Hitelesített Csábítás Akadémia oktató leszel.
 2. Munkalehetőséghez jutsz az Akadémia által.

Ki NE jelentkezzen?

Az oktatóképző komoly előkészületet és tanulást jelent. Az eredmény persze magáért beszél: nők, pénz és lifestyle.

De mindez nem jön ingyen.

Ha nem vagy hajlandó tenni, tanulni, végigjárni a szakmai gyakorlatot, nem vagy önfejlesztő típus, vagy csak várod majd a csodát - akkor NE jelentkezz.

Igen, kérek több infót az oktatóképzőről:

Üdvözlettel:

Nicholas Victor