Nyári tábor - Szeged

2024. aug. 28. - szept. 01.

Éld át életed meghatározó élményét, miközben profi hódító gépezetté képzünk, egy szuper intenzív nyári táborban

Ez a különleges Nyári Tábor akkor való Neked, ha érvényes Rád a következő 5 tény:

1. Jelenleg egyedülálló vagy

2. Szereted és tiszteled a nőket

3. Jelenleg kicsit szürke az életed és ÉLMÉNYRE vágysz (buli és szerelem :) )

4. Meg akarod tanulni azokat a képességeket, amellyekkel könnyen tudsz ismerkedni és vonzalmat kelteni nőkben

5. Egy olyan nyarat akarsz, aminek a végén egy gyönyörű és intelligens barátnővel büszkélkedhetsz

Ha érvényes Rád ez az öt pont, akkor olvass tovább.Vajon mennyit változtatna az életeden, ha 5 intenzív nap alatt megtanulnál profin ismerkedni?

Természetesen úgy ismerkedni, hogy utána élvezetesen és gyorsan viszed tovább randiig, vagy akár kapcsolatig.

Kérlek, egy pillanatra állj meg és egy fontos dolgot gondolj át. Gondold át, hogy mennyire vagy elégedett szerelmi életeddel (nők, hódítás és randizás, kapcsolat, mennyire tartod magad vonzó férfinak) egy 1-10-es skálán?

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

A választ gondolatban add meg magadnak.

Ha a válaszod 1 - 4 - SOS, avagy nagyon sürgősen változtatnod kell, különben elmegy az élet feletted és bánni fogod, hogy a maradék fiatalságod is elcseszted. Javaslom, szánj rá fél órát ennek az oldalnak a tanulmányozására.

Ha a válaszod 5 - 6 - 7 - Nem vagy egy elveszett férfi, benned van a potenciál, de valószínűleg egy kicsit belefásultál a mindennapi hajtásba és hiányát érzed a kalandoknak és a párkapcsolatnak. A táborunk szinte Neked találták ki!

Ha a válaszod 8 - 9 - 10 - Gratulálok! Azon ritka felső 10%-ba tartozol, akinek rendben van az önbizalma, rendben van a szerelmi élete és kevés gondja van a nőkkel! Ez esetben a táborunk számodra max. kalandok és élmények gyűjtése lehet :)

A nagy kérdés: Jelenlegi önmagadhoz képest, mennyivel jobb és vonzóbb férfit szeretnél magadból faragni?

Ha ezen sorokat olvasod, akkor valószínűleg elkötelezett vagy az önfejlesztés iránt. Mivel ez az oldal a Életmód Akadémia nyári táborának weboldala, ezért valószínűleg a nőkkel való kommunikációs képességek terén is szeretnél fejlődni.

Ha így van, akkor arra számíts, hogyha a tábor hete alatt kitartó vagy és követed a tanácsaink, olyan képességekre teszel szert, amikkel bárhol és bármikor tudsz magabiztosan ismerkedni, kezdeményezni és zárni. Mindezt úgy, hogy életed legemlékezetesebb Szegedi élményét éled át, ahol gyönyörű nőkkel fogsz megismerkedni és annyi tudást, gyakorlatot és terepgyakorlatot kapsz, hogy a tábor második felére képes leszel önállóan meghódítani nőket!

Amit kapni fogsz, az egy olyan életérzés, amire csak ennyit fogsz mondani: ezekért a pillanatokért éri meg élni!

Olyan 5 napról van szó, ahol

 1. Bulizol, ráadásul a lehető legjobb társaságban
 2. Annyit csajozol, amennyi a "csövön" kifér, ráadásul a legjobb oktatók segítenek és mindig lesz wingpartnered (valaki, akivel együtt csajozol)!
 3. Minden nap újat tanulsz a csábításról, hisz minden nap színvonalas előadás lesz, majd gyakorlás hosszeteszeken, a végén pedig terepgyakorlat élesben!
 4. Lazulsz, hisz ebéd előtt nem terveztünk fix programot, hogy kényelmesen pihenhess!
 5. Feledhetetlen élményeket halmozol - hisz azért élünk, hogy ne a szürke hétköznapok taposómalma uralja az életünk, hanem olyan élményeket szerezzünk, hogy legyen mit mesélni az unokáknak :)
 6. Új barátokat szerzel - a táborban életreszóló barátságok születnek. A legszebb az egészben, hogy olyan közösség leszünk, ahol segítünk és megértjük egymást és mindig van központi témánk: a nők! :)
 7. Hihetetlen ütemben fejlődsz (főleg ismerkedési, csajozási, csábítási képességekben) és ez a lényege a tábornak: úgy fejlődj, hogy közben jól érzed magad és szórakozol!
 8. A legjobb oktatóktól tanulsz - külön odafigyeltem arra, hogy az idei táborban a legjobb oktatók legyenek! Az oldal alján részletesen olvashatsz az oktatókról.
 9. Megtanulsz wingelni és állandóan lesz winged. A wingelés azt jelenti, hogy amikor kettesben mentek "nőkre vadászni", akkor hogyan támogassátok egymást úgy, hogy mindketten becsajozzatok.
 10. Oktatókkal is "gamelhetsz" (csajozhatsz) - ez egy különleges privilégium, akár női oktatóval is mehetsz és megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor egy profi segít!

Minden nap lesz oktatás, gyakorlatok, majd esténként terepgyakorlat, ami azt jelenti, hogy az oktatókkal kimegyünk a városba és szép lányokra vadászunk. A terepgyakorlat nem lesz nehéz, hiszen olyan feladatokat fogtok kapni, amivel könnyen fog menni az ismerkedés és hódítás.

Mi mindenben fogsz fejlődni?

 • Képes leszel gyors zárásra, vagyis arra, hogy gyorsan elkérd egy lány számát vagy eljuss a csókzárásig - kifejezetten a hatékonyságra megyünk
 • Megtanulsz direktben nyitni - ha eddig nem tudtad hogyan kell GYORSAN vonzalmat kelteni... hát itt megtanulod és ebben rengeteg segítséget fogsz kapni olyan oktatóktól, akiknek 10 éves tapasztalatuk van csábítás coachingban.
 • Elsajátítod és begyakorlod a gyors vonzalomkeltés fortélyait - olyan ÚJ technikákat tanítunk meg, amivel 5 perc alatt csókzárhatsz (nagyon jól kikalibráltuk)
 • Haladó vonzalomkeltés és gyors csókzárás technikákat tanítunk meg - aki már haladó, annak is tetszeni fog... - a táborban sok csókzárást fogsz látni!
 • Instant egyéjszakás kalandokra is lesz lehetőséged (minden adott hozzá), az apartmant úgy szerveztük :)
 • Megtanítunk bártrükkökre és bűvésztrükkökre is, melyekkel megtanulsz GYORSAN a középpontba kerülni
 • Ez lesz számodra az év élménye, 5 nap fergeteges fejlődés, tanulás és partiiii!

Az egészben a legszebb, hogy a táborban olyan közösség alakult ki az eddigi 8 megtartott táborunk alatt, akik

 1. megértik
 2. támogatják
 3. és motiválják egymást.

A tábor pedig azért jött létre, hogy Neked segítsünk abban, hogy megtanuld azt, hogyan légy népszerű és sikeres a nők körében, miként élj át felejthetetlen kalandokat, amikből aztán megállapodhatsz azzal a nővel, aki szebbét teszi az életed.

Szóval a tábor lényege:

 • Nők
 • Kalandok
 • Barátnő
 • Fejlődés
 • Élmények

Kik fognak mentorálni és segíteni Neked?

A tábor oktatói mind-mind a szakmájukban elismert szakemberek.

Nicholas Victor

Victor 15 éve vezeti az Akadémiát, ő egyben a tábor főszervezője, több száz oktatást, rengeteg terepgyakorlatot és több, mint 30 oktatóanyagot adott ki. Ő Magyarország legrégebbi működő csábítás oktató iskolájának alapítója, vezetője - igazi innovátor, a legjobb oktatókat gyűjti össze, hogy Neked a legjobbat adhassa.

 

"Mire jó a tábor?"

Önbizalom növelésre és ismerkedési, csábítási képességek gyors elsajátítására. Főleg ha kezdő vagy, akkor nagy előrelépésre számíthatsz magadhoz képest.

Javul a kommunikációd a nőkkel szemben, sőt az élet más területeit is hasznosíthatod a táborban szerzett tudásodat.

Ráadásul életed legnagyobb és legőrültebb élményét élheted át...


Mire számíts a táborban - videógyűjtemény


5 perc alatti stabil számzárás - a táborban sok-sok ilyen lesz


Oktatói game


Direkt ismerkedés, amit megtanítunk a táborban


Nappali utcai game a táborban


Csókzárás 3 perc alatt vadidegen lánnyal - tábor élmények (vágatlan felvétel)Malacozás :)


Pillanatképek a Siófoki táborból, a Budapesti is hasonló lesz:

Tibi sikerei:


Márk élménybeszámolója:

Régebbi táborunk pillanatképei:

Nyári tábor élmények:

Képes élménybeszámoló:


Laci sikerei:

Attila sikerei:


Ákos sikerei:

Péter sikerei:


Csókzárás és egyéb malacságok gyűjtemény:

Márk csajozik:


25 dolog, amit megtanulsz a táborban

 1. Mi a top 3 hiba a nyitásnál (nyitás = idegen lányok megszólítása) és hogyan kerüld el őket?
 2. Hogyan győzd le a közeledési pánikot?
 3. Mi a különbség a "direkt" és "indirekt" rutinok között és mikor melyiket használd ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban vonzalmat kelts?
 4. Hogyan tegyél szert hihetetlen magabiztosság és önbizalomra, ami személyiséged olyan módon formálja, hogy vonzó férfi legyél egy nő szemében.
 5. Mik azok a shit tesztek, mikor és kezeld őket csípőből?
 6. Hogyan tudod azonnal felkelteni a kíváncsiságát a nőnek?
 7. TOP 7 rutin, amik az eddigi Akadémia pályafutás alatt a legjobban működnek
 8. Egyszerű direkt technika, amivel szimpátia esetén, akár egy percen belül eljutsz a csókig! (nem vicc, csomó rejtett kamerát mutatunk előtte - amilyen egyszerű, annyira zseniális a és könnyű a technika :)
 9. Hogyan izgass fel lányt megfelelő érintésekkel?
 10. Mi az az energiaszint és miért kritikusan fontos, hogy megtanulj vele játszani?
 11. 5 nőtípus és azok kezelése - avagy hogyan kategorizáld a nyitás utáni első percben a nőt úgy, hogy a lehető leghatékonyabban kommunikálsz vele?
 12. 17 azonnal használható csábítási tipp
 13. 3 tökéletesen működő gyakorlat, amivel instant önbizalomnövelést érsz el!
 14. 1 végtelenül egyszerű és mókás játék, amivel az egész csapat erőlködés nélkül mehet bármilyen lányokhoz és 90%-uk nyitott lesz és kezdődhet a GAME!
 15. 3 egyszerű zárás tipp, hogy soha többé ne szalaszd el a randid!
 16. Bemutatunk egy bombabiztos csóktechnikát, mellyel szinte 99%-os biztonsággal megtudod, hogy a nő készen áll a csókra!
 17. 3 minden nap végezhető rövid gyakorlat, amivel eléred, hogy folyamatosan fejlődj és amit megtanultál a táborban, akármikor alkalmazni tudd.
 18. TOP 3 technika, hogy a nő hamar bizalmába fogadjon
 19. Hogyan flörtölj mesterien? 3 azonnal alkalmazható, egyszerű flörttechnika
 20. Hogyan kerülj "state"-ba, vagyis olyan állapotba, amikor halál laza vagy és erőlködés nélkül a legjobb formádat hozod és olyan szinten belazult, hogy a csábítás szinte automatikussá válik.
 21. Amikor lepedő-akrobatikára kerül a sor, hogyan érd el, hogy a nő vetkőzzön és teperjen le Téged, ahelyett, hogy erőlködve próbálnád kezelni az utolsó pillanatnyi ellenállást?
 22. Hogyan tedd a mobiltelefonod a legjobb csajozó társaddá?
 23. és végezetül, de nem utolsó sorban: A "szerethető figura" titka, avagy: Hogyan érd el egy nagyon egyszerű módszerrel, hogy mindenki bizalmába fogadjon és szeressen? (nemcsak nőknél, hanem bármilyen társasági helyzetben működik!)
 24. Ha összejössz egy lánnyal, hogyan vidd fel a szállásra?
 25. Hogyan győzd le az utolsó pillanatnyi ellenállást és juss el egy felejthetetlen kalandhoz, ahol ami utána azt mondod: "ezekért a pillanatokért érdemes élni"?

+ 1 Ha összejöttél egy lánnyal a táborban, hogyan folytasd, hogy a barátnőd legyen!

Miért Szeged és miért aug 25-29?

 1. Mert lehetőség nyílik a SZIN fesztiválon tartani az idei terepet, ahol kifogyhatatlan mennyiségű jó nő van, mind nappal, mind éjszaka
  Ez a lehető legjobb gyakorló terep, hisz egyetemista városként tele van nőkkel, főleg a fesztivál alatt.
 2. Amelyik nő szingli nyár végén, sokkal vevőbb az ismerkedésre és a kalandokra
  A nyár vége igazán kínos a szingli nőknek. Eltelt a szép nyár és még mindig szinglik? aaa... totál ciki. Pont ezért a nyár utolsó hétvégéje IDEÁLIS a vadászatra. A táborunk időpontja pont ezért esett a nyár utolsó hétvégéjére.
 3. Három éve Szegedre költöztem és bátran állíthatom: Szeged egy nőparadicsom
 4. Rengeteg egyetemista van
 5. A nők általában kedvesek, aranyosak
 6. Spontán ismerkedés itt eléggé ismeretlen fogalom - szűz terep (nem úgy, mint Budapest belvárosa, ahol folyton leszólítják a nőket)
 7. Tökéletes gyakorló terep
 8. A szállás közvetlenül a SZIN feszviál mellett lesz. A fesztivál előtt is rengetegen szoktak lenni, sőt a hotel is tele lesz fesztiválozó nőkkel :)
 9. Végezetül... az egész országban Szegeden vannak a legszebb lányok (viccet félretéve) :)

Miért a buliszezon végét választottuk?

2 oka is van, hogy az igazi nagy nyári szezon végét választottuk.

 

1. A pánikban levő szingli nők az utolsó hétvégén sokkal nyitottabbak - így könyebb lesz összejönnöd egy csinos lánnyal

 

2. Ez hét az, amikor Magyarország egyik legnagyobb fesztiválja zajlik Szegeden (SZIN - Szegedi Ifjúsági Napok)

 

A tábor egyéb előnyei

1. Olyan közösségben leszel, ahol mindenki ugyanazért van ott: fejlődni, vonzóbb férfivá válni és megtanulni ismerkedni, csábítani - mindezt egy hatalmas buli közepette.

2. Rengeteget fogsz fejlődni önmagadhoz képest! - csak ezért az egy tényezőért megéri eljönnöd!

3. Kikapcsolódsz a hétköznapok taposómalma közül - mert Neked is jár a pihenés, az élmények - és nem utolsósorban: a csinos nők :)

4. Becsajozol - no comment :)

5. 1 éjszakás kalandokban lehet részed - ez eddig sok táborlakónak összejött :)

A Tábor a következőket tartalmazza

 1. Szállást Szeged belvárosában (aki szállásos jegyet kér)
 2. Napi szintű oktatást.
 3. Nappali terepgyakorlatokat.
 4. Éjszakai terepgyakorlatokat.
 5. Együttlógást az oktatókkal - avagy bármikor kérhetsz segítséget, akár terepen is!
 6. Svédasztalos reggelit

Tábor csomagok összehasonlító táblázat

Az összehasonlító táblázat megtekintéséhez nagyobb felbontású ezközre van szükség!

Hosszú hétvégi csomag szállás nélkül

Rövid hétvégi csomag szállás nélkül

Teljes tábor szállás nélkül

Teljes tábor szállással

Kombinált csomag - teljes tábor szállással + Budapesti tábor (szept 13-szept 15) + 4 napos online szeminárium

Napi szintű oktatás Igen Igen Igen Igen Igen
Napi workshopok gyakorlással Igen Igen Igen Igen Igen
Oktatók rendelkezésre állása Igen Igen Igen Igen Igen
Nappali terepgyakorat Igen Igen Igen Igen Igen
Éjszakai terepgyakorlat Igen Igen Igen Igen Igen
Szállás Nem Nem Nem Igen Igen
SZUPER BÓNUSZ
50000 ft vásárlási utalvány
Nem Nem Nem Nem Igen
Csomag ára: 65000 Ft 50000 Ft 85000 Ft 120000 Ft 289000 Ft 189000 FtÁllandóan felmerülő parák (diplomatikusan: Gyakran Ismételt Kérdések)

Mi van, ha kezdő vagyok?

Akkor szerencsés vagy. A tábor 80%-a általában teljesen kezdő. Az a pár ember, aki haladó - ők pedig segítőkészek, mert tudják, hogy ők is úgy fejlődnek egy még magasabb szintre, hogy a kezdőknek segítenek.

Mi van, ha közeledési pánikom van?

Teljesen természetes. El fog múlni. Főleg úgy, hogy nem kötelező nyitnod, mivel a játék, amivel ismerkedni fogunk nagyon könnyű. Első két nap 2-3 -as csoportokban mentek és mindig a legtapasztaltabb nyit (szólítja meg a lányokat) egész addig, míg úgy érzed, hogy Te akarod megszólítani a lányokat. A tapasztalat azt mutatja, hogy ilyenkor automatikusan megszűnik a közeledési pánik.

Ahh, nem akarom, hogy bedobjatok a mélyvízbe.. nekem ez még sok :)

Senki se fog a mélyvízbe bedobni :) Semmi se kötelező. Ha eleinte para van, akkor csak figyeled a többieket egész addig, míg kedved nem támad nőzni.

De ha nincs kedved terepre menni este, akkor a szálláson mozizni is lehet, rengeteg csábítás oktatófilmet viszünk.

Mi van, ha rossz kedvem lesz?

Olyan közösségben leszel, ahol aligha fog előfordulni. Ha mégis, akkor csak segítséget kérsz és feldobjuk a hangulatod!

Mi van ha túl öreg vagyok?

Akkor 2 dolgot tehetsz.

1. Mondogatod magadban: "túl öreg vagyok"... "túl öreg vagyok"... egész addig, míg meg nem öregedsz :)

2. Megembereled magad és eljössz. Sok harmincas nő van, és ott a negyvenes férfiak a nyerők! Sok negyvenes (sőt ötvenes is volt már) táborlakó volt eddig és senki se panaszkodott.

A tábor egyik mellékhatása: meg fog fiatalítani!

Mi van, ha túl fiatal vagyok?

Ha 18 elmúltál, nem vagy "túl fiatal". Nőkből minden korosztály megtalálható, lesz bőven fiatal lány :) Sőt talán ők még könnyűvérűbbek is :)

Mi van, ha túl kövér vagyok?

Kezdj el edzeni. Most.

Mi van, ha nincs tapasztalatom a nőkkel?

Akkor két lehetőséged van:

1. Szűzen halsz meg.

2. Eljössz a táborban és tapasztalatot szerzel. Azért vagyunk, hogy ebben önzetlenül segítsünk Neked!

Mi van, ha félek nyitni (lányokat megszólítani)?

Nem kötelező nyitni. Nyithat a winged (szárnysegéd, csajozótárs), vagy figyelheted eleinte a többiek mit csinálnak. De hidd el, ez már második nap nem lesz para, mivel játékokat fogunk játszani a lányokkal :)

Mi van, ha életemben nem gameltem még?

Itt az ideje elkezdeni.

Mi van, ha belecsöppenek egy rakás haladó közé?

Rettentően motiválni fog és sokkal gyorsabban fogsz fejlődni, ráadásul rengeteg segítséget és támogatást fogsz kapni. De a táborlakók 80%-a kezdő szokott lenni.

Mi van, ha nem jön össze és leoltanak a lányok?

Akkor hívunk tűzoltókat és visszaoltjuk őket.

Mi van, ha egy csomó visszautasítást kapok csak?

Akkor bekerülsz a Nyári Tábor Guinnes rekord könyvébe. Nem kell fosni a visszautasításoktól, tanulási folyamatnak kell elkönyvelni. De nem fogsz sokat kapni, szóval nem kell félned.

Ez alól kivétel, ha mutogatós bácsi vagy.

"Mi van, ha valaki lányt visz fel a szállásra?"

Reméljük ez be fog következni. :)

Lehet-e piálni?

Minden lehet.. mértékkel és kulturáltan. Eddig mindig megdicsértek a szállásadók, hogy milyen kultúrált és jófej a csapatunk.

Mégis mi van, ha valaki leissza magát a sárga földig?

Ha mégis berúgnál, akkor csinálunk Rólad egy videót és másnap megmutatjuk :)

Lehet-e tiltott tudatmódosító szereket használni?

Nem. A házirend is megerősíti, hogy a törvény tiltja. És büszkék vagyunk, hogy eddig tartott összes nyári táborban soha nem fordult elő semmilyen droggal kapcsolatos eset.

Mi van, ha baleset történik?

A több éves táboros pályafutás alatt 1 baleset volt, Márk túl sokat ivott és rosszul landolt a bokájára. De sebaj, mert míg várakozott a gipszelésre, Badoon leszervezett egy randit, másnap befűzte az egyik nővérkét, a tolókocsiban pedig a 101 csábítási technikát olvasta. A vicc az egészben, hogy gipsszel és mankóval ment neki a csajozás a legjobban (sose kapott shit tesztet, csak figyelmet :D). De sajnos csak 6 hétig volt gipsz a lábán...

Mik a kizáró okok?

1. Mértéktelen alkoholfogyasztás: Kérünk mindenkit, hogy mértékkel igyon alkoholt. Jókedv és móka minden szinten mehet, de IHB bulit (iszunk - hányunk - belefekszünk) ne csináljatok:) Viszont: ha valaki ittas állapotban agresszív vagy tiszteletlen viselkedést tanúsít, - slengben kifejezve "balhéssá" válik - a táborból való AZONNALI kitiltást kockáztatja. Ha valakit ki kell zárni a viselkedése vagy illegális tudatmódosító szerek (drogok) miatt, a tábor árát nem tudjuk visszatéríteni.

2. Tudatmódosító szerek (drog): Bármilyen illegális drog és tiltott tudatmódosító szer fogyasztása és birtoklása szigorúan tilos a tábor területén és fogyasztása tiltott az egész tábor alatt. Tudatmódosító szer hatása alatt álló résztvevőt kizárhatjuk a táborból!

3. Mentális és egyéb betegségek: Ha valakinek bárminemű betegsége, különleges allergiája van (pl. pollen, penicilin vagy gyógyszeres allergia), kérjük, jelezze a szervezőknek. Ha valaki pszichiátriai, vagy gyógyszeres kezelés alatt áll, kérjük, értesítse a szervezőket. Ennek elmulasztása a táborból való kizárást vonja maga után!


Kötelező-e a programokon részt venni?

Semmi se kötelező, csak ajánlott :) A legfőbb, hogy jól érezd megad! Ha épp instant randid van és lemaradsz valamelyik előadásról.. semmi gond :)

Mi van, ha tapasztalt PUA vagyok?

Akkor "aratni" fogsz :)

13 érv, amiért érdemes jönnöd

 1. Életre szóló élményeket szerzel!
 2. Profi, tapasztalt és hiteles oktatóktól tanulhatsz.
 3. Olyan közösségben leszel, ahol mindenki megért, elfogad és motivál. Így biztosan jól fogod magad érezni.
 4. Színvonalas oktatásokon vehetsz részt, ahol rengeteget tanulhatsz - és ez lesz a nőknél való sikered első számú kulcsa.
 5. Hosszteszes gyakorlások is lesznek, amik által begyakorolva és magabiztosan fogsz terepen hódítani.
 6. Éjszakai terepgyakorlat - a tábor legnépszerűbb programja, tömör csajozás, profi oktatókkal - addig segítünk, míg be nem csajozol :)
 7. Intenzív haladás - meg fogsz lepődni, hogy mennyit fogsz fejlődni ez alatt az 5 nap alatt és milyen eszméletlen önbizalom-növekedésen fogsz átesni.
 8. Barátságok fognak köttetni, lehet életreszólóak!
 9. Élvezetekben lesz részed - mert nincs annál nagyobb élvezet, mint amikor meghódítasz egy nőt :)
 10. Motivált leszel - és ha motivált vagy, menni fog és sikereket fogsz elérni
 11. Kiszakadsz a hétköznapokból - lazítasz, feltöltődsz és sok-sok élményt szerzel.
 12. Csókzárásokban lesz részed - meg fogsz lepődni, hogy milyen könnyű csókzárni, akár perceken belül. Nézd csak meg a táboros videókat :)
 13. Valószínűleg be fogsz csajozni - és ez a lényege a tábornak!
 14. Könnyen lehet, hogy kapcsolatod lesz, több táboros diákkal előfordult már, hogy a táboros ismeretségből kapcsolat lett!
 15. Megtanulod a leghatékonyabb "Direkt ismerkedés"-t, és csodálkozni fogsz, hogy milyen hatással leszel a lányokra.
 16. Megtanulsz wingelni, azaz megtanulod, hogy hogyan ismerkedj, amikor ketten vagy hárman mentek.
 17. Megtanulsz erőlködés nélkül, játékosan ismerkedni. El sem fogod hinni, hogy milyen könnyen nyílnak meg a lányok!
 18. Mindeközben lazulsz.
 19. Szeged belvárosában fogsz lakni, a bulinegyed szívében.
 20. A nyár utolsó hétvégéjét választottuk, ami a legideálisabb a szingli nők szempontjából (ha nyár végén nincs pasijuk, akkor pánik van...)
 21. A bulizó lányok nyitottak a játékosságra
  Az egyik ismerkedési módszerünk lényege, hogy játékokat játszunk a lányokkal (persze úgy, hogy miharabb beinduljon a kémia) és ez abszolút mértékben bejön nekik! Egyrészt, mert imádják az eredeti férfiakat, másrészt a béna és megszokott csajozási dumáktól menekülnek. A játékkal, amit játszani fogunk, annyira jól bevált az eddigi táborok alkalmával, hogy szinte csak azzal csajoztak a tábor lakók - és iszonyatos sok sikertörténet (és élvezet) született :)
 22. Sok csaj igencsak pityókás... :)
  ... és mint tudjuk... az alkohol erősen bontja a gátlásokat és előhozza az ösztönöket. Így az ismerkedés a legtöbb esetben, vidám, játékos és sikeres :)

Jelentkezés

Töltsd ki és küldd el számunkra a lenti űrlapot.
Várunk csapatunkban!

Számlázasi adatok

120000.- Ft
 


Jelentkezhetsz a weboldalon, vagy emailban az

info@csabitasakademia.com-ra küldve egy mailt (írd le, hogy melyik tábor csomagot kéred)

vagy hívd a 06208216206 -os telefonszámunk.

Sikeredért,

Victor


2011-2024 - Nicholas Victor - Életmód Akadémia - A programváltoztatás jogát fenntartjuk