Nyári tábor - Budapest

2019. aug. 28. - szept. 1.
Budapest, partynegyed


Élménybeszámoló az előző táborból - erre számíts a Budapesti táborban isÉld át életed meghatározó élményét, miközben profi hódító gépezetté képzünk, egy szuper intenzív nyári táborban

Ez a különleges Nyári Tábor akkor való Neked, ha érvényes Rád a következő 5 tény:

1. Jelenleg egyedülálló vagy

2. Szereted és tiszteled a nőket

3. Jelenleg kicsit szürke az életed és ÉLMÉNYRE vágysz (buli és szerelem :) )

4. Meg akarod tanulni azokat a képességeket, amellyekkel könnyen tudsz ismerkedni és vonzalmat kelteni nőkben

5. Egy olyan nyarat akarsz, aminek a végén egy gyönyörű és intelligens barátnővel büszkélkedhetsz

Ha érvényes Rád ez az öt pont, akkor olvass tovább.

Nappali utcai game a táborban


Csókzárás 3 perc alatt vadidegen lánnyal - tábor élmények (vágatlan felvétel)


Malacozás :)


Pillanatképek a Siófoki táborból, a Budapesti is hasonló lesz:


Vajon mennyit változtatna az életeden, ha 5 intenzív nap alatt megtanulnál profin ismerkedni?

Természetesen úgy ismerkedni, hogy utána élvezetesen és gyorsan viszed tovább randiig, vagy akár kapcsolatig.

Kérlek, egy pillanatra állj meg és egy fontos dolgot gondolj át. Gondold át, hogy mennyire vagy elégedett szerelmi életeddel (nők, hódítás és randizás, kapcsolat, mennyire tartod magad vonzó férfinak) egy 1-10-es skálán?

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10

A választ gondolatban add meg magadnak.

Ha a válaszod 1 - 4 - SOS, avagy nagyon sürgősen változtatnod kell, különben elmegy az élet feletted és bánni fogod, hogy a maradék fiatalságod is elcseszted. Javaslom, szánj rá fél órát ennek az oldalnak a tanulmányozására.

Ha a válaszod 5 - 6 - 7 - Nem vagy egy elveszett férfi, benned van a potenciál, de valószínűleg egy kicsit belefásultál a mindennapi hajtásba és hiányát érzed a kalandoknak és a párkapcsolatnak. A táborunk szinte Neked találták ki!

Ha a válaszod 8 - 9 - 10 - Gratulálok! Azon ritka felső 10%-ba tartozol, akinek rendben van az önbizalma, rendben van a szerelmi élete és kevés gondja van a nőkkel! Ez esetben a táborunk számodra max. kalandok és élmények gyűjtése lehet :)


5 perc alatti stabil számzárás - a táborban sok-sok ilyen leszHa laza vagy, még dadogva is jól lehet ismerkedni


A nagy kérdés: Jelenlegi önmagadhoz képest, mennyivel jobb és vonzóbb férfit szeretnél magadból faragni?

Ha ezen sorokat olvasod, akkor valószínűleg elkötelezett vagy az önfejlesztés iránt. Mivel ez az oldal a Életmód Akadémia nyári táborának weboldala, ezért valószínűleg a nőkkel való kommunikációs képességek terén is szeretnél fejlődni.

Ha így van, akkor arra számíts, hogyha a tábor hete alatt kitartó vagy és követed a tanácsaink, olyan képességekre teszel szert, amikkel bárhol és bármikor tudsz magabiztosan ismerkedni, kezdeményezni és zárni. Mindezt úgy, hogy életed legemlékezetesebb budapesti élményét éled át, ahol gyönyörű nőkkel fogsz megismerkedni és annyi tudást, gyakorlatot és terepgyakorlatot kapsz, hogy a tábor második felére képes leszel önállóan meghódítani nőket!

Amit kapni fogsz, az egy olyan életérzés, amire csak ennyit fogsz mondani: ezekért a pillanatokért éri meg élni!

Olyan 5 napról van szó, ahol

 1. Bulizol, ráadásul a lehető legjobb társaságban
 2. Annyit csajozol, amennyi a "csövön" kifér, ráadásul a legjobb oktatók segítenek és mindig lesz wingpartnered (valaki, akivel együtt csajozol)!
 3. Minden nap újat tanulsz a csábításról, hisz minden nap színvonalas előadás lesz, majd gyakorlás hosszeteszeken, a végén pedig terepgyakorlat élesben!
 4. Lazulsz, hisz ebéd előtt nem terveztünk fix programot, hogy kényelmesen pihenhess!
 5. Feledhetetlen élményeket halmozol - hisz azért élünk, hogy ne a szürke hétköznapok taposómalma uralja az életünk, hanem olyan élményeket szerezzünk, hogy legyen mit mesélni az unokáknak :)
 6. Új barátokat szerzel - a táborban életreszóló barátságok születnek. A legszebb az egészben, hogy olyan közösség leszünk, ahol segítünk és megértjük egymást és mindig van központi témánk: a nők! :)
 7. Hihetetlen ütemben fejlődsz (főleg ismerkedési, csajozási, csábítási képességekben) és ez a lényege a tábornak: úgy fejlődj, hogy közben jól érzed magad és szórakozol!
 8. A legjobb oktatóktól tanulsz - külön odafigyeltem arra, hogy az idei táborban a legjobb oktatók legyenek! Az oldal alján részletesen olvashatsz az oktatókról.
 9. Megtanulsz wingelni és állandóan lesz winged. A wingelés azt jelenti, hogy amikor kettesben mentek "nőkre vadászni", akkor hogyan támogassátok egymást úgy, hogy mindketten becsajozzatok.
 10. Oktatókkal is "gamelhetsz" (csajozhatsz) - ez egy különleges privilégium, akár női oktatóval is mehetsz és megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor egy profi segít!

Minden nap lesz oktatás, gyakorlatok, majd esténként terepgyakorlat, ami azt jelenti, hogy az oktatókkal kimegyünk a városba és szép lányokra vadászunk. A terepgyakorlat nem lesz nehéz, hiszen olyan feladatokat fogtok kapni, amivel könnyen fog menni az ismerkedés és hódítás.

Mi mindenben fogsz fejlődni?

 • Képes leszel gyors zárásra, vagyis arra, hogy gyorsan elkérd egy lány számát vagy eljuss a csókzárásig - kifejezetten a hatékonyságra megyünk
 • Megtanulsz direktben nyitni - ha eddig nem tudtad hogyan kell GYORSAN vonzalmat kelteni... hát itt megtanulod és ebben rengeteg segítséget fogsz kapni olyan oktatóktól, akiknek 10 éves tapasztalatuk van csábítás coachingban.
 • Elsajátítod és begyakorlod a gyors vonzalomkeltés fortélyait - olyan ÚJ technikákat tanítunk meg, amivel 5 perc alatt csókzárhatsz (nagyon jól kikalibráltuk)
 • Haladó vonzalomkeltés és gyors csókzárás technikákat tanítunk meg - aki már haladó, annak is tetszeni fog... - a táborban sok csókzárást fogsz látni!
 • Instant egyéjszakás kalandokra is lesz lehetőséged (minden adott hozzá), az apartmant úgy szerveztük :)
 • Megtanítunk bártrükkökre és bűvésztrükkökre is, melyekkel megtanulsz GYORSAN a középpontba kerülni
 • Ez lesz számodra az év élménye, 5 nap fergeteges fejlődés, tanulás és partiiii!

Az egészben a legszebb, hogy a táborban olyan közösség alakult ki az eddigi 8 megtartott táborunk alatt, akik

 1. megértik
 2. támogatják
 3. és motiválják egymást.

A tábor pedig azért jött létre, hogy Neked segítsünk abban, hogy megtanuld azt, hogyan légy népszerű és sikeres a nők körében, miként élj át felejthetetlen kalandokat, amikből aztán megállapodhatsz azzal a nővel, aki szebbét teszi az életed.

Szóval a tábor lényege:

 • Nők
 • Kalandok
 • Barátnő
 • Fejlődés
 • Élmények

Kik fognak mentorálni és segíteni Neked?

A tábor oktatói mind-mind a szakmájukban elismert szakemberek.

Nicholas Victor

Victor 10 éve vezeti az Akadémiát, ő egyben a tábor főszervezője, több száz oktatást, rengeteg terepgyakorlatot és több, mint 30 oktatóanyagot adott ki. Ő Magyarország legrégebbi működő csábítás oktató iskolájának alapítója, vezetője - igazi innovátor, a legjobb oktatókat gyűjti össze, hogy Neked a legjobbat adhassa.

Horváth Attila

Atesz már a tavalyi táborban is megmutatta, hogy mennyire pörgős és mindig tettre kész oktató, akire bármikor számíthatsz a táborban. Az éjszakai csajozás nagyágyúja.

Pánczél Boglárka

Bogi 6 éve oktat az Akadémián, ebből 3 évig volt az Akadémia operatív vezetője. Női trénerből jobbat nem találsz, ráadásul stílustanácsadó is, szóval ha vonzó öltözéket szeretnél (és külső átalakulást), Bogit keresd. Bogi lesz a tábor operatív szervezője, vezetője és állandóan számíthattok rá!

Márió

Márió egy fiatal őstehetség, terepen élvezet vele gamelni. Victorral dolgozott több projecten. Rettentő jó fej, szerény, segítőkész és rengeteget segített diákoknak.

Gyenes Gábor

Gábor rutinos táboroktató. Kifinomult és letisztult technikájával könnyedén megtanulod a szettben maradás titkait és több éves tapasztalata révén bármilyen elakadásodra megfelelő tanáccsal tud szolgálni.

Blum Márton

Marci az ifjú titán, aki a legfiatalabb oktatónk, és olyan tudással és tapasztalattal rendelkezik, ami csak a hasznodra válhat. Ő egy olyan wingpartnered lehet, aki minden helyzetet megold, és segít, hogy a legszebb lányok a karjaidban heverjenek.

Ha Márk jön, akkor party van!

Hoszteszek, női wingek

Ezenkívül még két nagyon kedves és segítőkész hosztesz lányunk is lesz, akik azért lesznek, hogy minél jobban fel tudj készülni az éles csajozásokra!

Mi oktatók azért vagyunk ott, hogy a Te sikeredért harcoljunk!

"Mire jó a tábor?"

Önbizalom növelésre és ismerkedési, csábítási képességek gyors elsajátítására. Főleg ha kezdő vagy, akkor nagy előrelépésre számíthatsz magadhoz képest.

Javul a kommunikációd a nőkkel szemben, sőt az élet más területeit is hasznosíthatod a táborban szerzett tudásodat.

Ráadásul életed legnagyobb és legőrültebb élményét élheted át...


Mire számíts a táborban - videógyűjtemény

Direkt ismerkedés, amit megtanítunk a táborban


Nicholas Victor 2016 tábor előadás - Milyen egy ellenállhatatlan férfi személyisége?:


WIeszt Ádám - Az Intelligens férfi ismerkedési módszerei - ízelítő az előző tábor előadásaiból:


Tibi sikerei:


Márk élménybeszámolója:

Régebbi táborunk pillanatképei:

Nyári tábor élmények:

Képes élménybeszámoló:


Laci sikerei:

Attila sikerei:


Ákos sikerei:

Péter sikerei:


Csókzárás és egyéb malacságok gyűjtemény:

Márk csajozik:


25 dolog, amit megtanulsz a táborban

 1. Mi a top 3 hiba a nyitásnál (nyitás = idegen lányok megszólítása) és hogyan kerüld el őket?
 2. Hogyan győzd le a közeledési pánikot?
 3. Mi a különbség a "direkt" és "indirekt" rutinok között és mikor melyiket használd ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban vonzalmat kelts?
 4. Hogyan tegyél szert hihetetlen magabiztosság és önbizalomra, ami személyiséged olyan módon formálja, hogy vonzó férfi legyél egy nő szemében.
 5. Mik azok a shit tesztek, mikor és kezeld őket csípőből?
 6. Hogyan tudod azonnal felkelteni a kíváncsiságát a nőnek?
 7. TOP 7 rutin, amik az eddigi Akadémia pályafutás alatt a legjobban működnek
 8. Egyszerű direkt technika, amivel szimpátia esetén, akár egy percen belül eljutsz a csókig! (nem vicc, csomó rejtett kamerát mutatunk előtte - amilyen egyszerű, annyira zseniális a és könnyű a technika :)
 9. Hogyan izgass fel lányt megfelelő érintésekkel?
 10. Mi az az energiaszint és miért kritikusan fontos, hogy megtanulj vele játszani?
 11. 5 nőtípus és azok kezelése - avagy hogyan kategorizáld a nyitás utáni első percben a nőt úgy, hogy a lehető leghatékonyabban kommunikálsz vele?
 12. 17 azonnal használható csábítási tipp
 13. 3 tökéletesen működő gyakorlat, amivel instant önbizalomnövelést érsz el!
 14. 1 végtelenül egyszerű és mókás játék, amivel az egész csapat erőlködés nélkül mehet bármilyen lányokhoz és 90%-uk nyitott lesz és kezdődhet a GAME!
 15. 3 egyszerű zárás tipp, hogy soha többé ne szalaszd el a randid!
 16. Bemutatunk egy bombabiztos csóktechnikát, mellyel szinte 99%-os biztonsággal megtudod, hogy a nő készen áll a csókra!
 17. 3 minden nap végezhető rövid gyakorlat, amivel eléred, hogy folyamatosan fejlődj és amit megtanultál a táborban, akármikor alkalmazni tudd.
 18. TOP 3 technika, hogy a nő hamar bizalmába fogadjon
 19. Hogyan flörtölj mesterien? 3 azonnal alkalmazható, egyszerű flörttechnika
 20. Hogyan kerülj "state"-ba, vagyis olyan állapotba, amikor halál laza vagy és erőlködés nélkül a legjobb formádat hozod és olyan szinten belazult, hogy a csábítás szinte automatikussá válik.
 21. Amikor lepedő-akrobatikára kerül a sor, hogyan érd el, hogy a nő vetkőzzön és teperjen le Téged, ahelyett, hogy erőlködve próbálnád kezelni az utolsó pillanatnyi ellenállást?
 22. Hogyan tedd a mobiltelefonod a legjobb csajozó társaddá?
 23. és végezetül, de nem utolsó sorban: A "szerethető figura" titka, avagy: Hogyan érd el egy nagyon egyszerű módszerrel, hogy mindenki bizalmába fogadjon és szeressen? (nemcsak nőknél, hanem bármilyen társasági helyzetben működik!)
 24. Ha összejössz egy lánnyal, hogyan vidd fel a szállásra?
 25. Hogyan győzd le az utolsó pillanatnyi ellenállást és juss el egy felejthetetlen kalandhoz, ahol ami utána azt mondod: "ezekért a pillanatokért érdemes élni"?

+ 1 Ha összejöttél egy lánnyal a táborban, hogyan folytasd, hogy a barátnőd legyen!

Miért Budapest és Augusztus vége?

 1. Mert Budapesten kifogyhatatlan mennyiségű jó nő van, mind nappal, mind éjszaka
  Budapest a legjobb gyakorló terep, hisz tele van szórakozóhelyekkel, főleg a belvárosban.
 2. Amelyik nő szingli nyár végén, sokkal vevőbb az ismerkedésre és a kalandokra
  A nyár vége igazán kínos a szingli nőknek. Eltelt a szép nyár és még mindig szinglik? aaa... totál ciki. Pont ezért a nyár utolsó hétvégéje IDEÁLIS a vadászatra. A táborunk időpontja pont ezért esett a nyár utolsó hétvégéjére.
 3. A Deák tér és könyéke az egyik legjobb terep
  Az egyik ismerkedési módszerünk lényege, hogy játékokat játszunk a lányokkal (persze úgy, hogy miharabb beinduljon a kémia) és ez abszolút mértékben bejön nekik - erre a Deák téri terephelyszínünk tökéletes! A nők imádják az eredeti férfiakat, másrészt a béna és megszokott csajozási dumáktól menekülnek. A játékkal, amit játszani fogunk, annyira jól bevált az eddigi táborok alkalmával, hogy szinte csak azzal csajoztak a táborlakók - és iszonyatos sok sikertörténet (és élvezet) született :)
 4. Budapest a központja mindennek
  Sokan lesztek Budapest és környékéről, így Budapest főnyeremén. De aki messzebb van, annak is előnyös, hisz kimeríthetetlen gyakorlóterep és sokaknak könnyű a felutazás, ha netán összejönne álmai nőjével...

Miért a buliszezon végét választottuk?

2 oka is van, hogy az igazi nagy nyári szezon végét választottuk.

 

1. A pánikban levő szingli nők az utolsó hétvégén sokkal nyitottabbak - így könyebb lesz összejönnöd egy csinos lánnyal

 

2. Ez a hétvége az, amikor rengetegen lesznek Budapesten és mindenki egy utolsót hajrázik, így buliból nem fogunk szűkölködni!

 

A tábor egyéb előnyei

1. Olyan közösségben leszel, ahol mindenki ugyanazért van ott: fejlődni, vonzóbb férfivá válni és megtanulni ismerkedni, csábítani - mindezt egy hatalmas buli közepette.

2. Rengeteget fogsz fejlődni önmagadhoz képest! - csak ezért az egy tényezőért megéri eljönnöd!

3. Kikapcsolódsz a hétköznapok taposómalma közül - mert Neked is jár a pihenés, az élmények - és nem utolsósorban: a csinos nők :)

4. Becsajozol - no comment :)

5. 1 éjszakás kalandokban lehet részed - ez eddig sok táborlakónak összejött :)

A Tábor a következőket tartalmazza

 1. Szállást Budapest belvárosában (aki szállásos jegyet kér)
 2. Napi szintű oktatást.
 3. Napi hoszteszes gyakorlást.
 4. Oktatók rendelkezésre állása - bármikor bármit kérdezhetsz, bármiben kérhetsz segítséget.
 5. Nappali terepgyakorlatokat.
 6. Éjszakai terepgyakorlatokat.
 7. Együttlógást az oktatókkal - avagy bármikor kérhetsz segítséget, akár terepen is!

Tábor csomagok összehasonlító táblázat

Az összehasonlító táblázat megtekintéséhez nagyobb felbontású ezközre van szükség!

Hosszú hétvégi csomag szállás nélkül

Rövid hétvégi csomag szállás nélkül

Teljes tábor szállás nélkül

Teljes tábor szállással

Kombinált csomag - teljes tábor szállással + 4 napos szabadon választott tréningünk, vagy még egy táborunk (őszi, téli vagy jövő nyári)

Napi szintű oktatás Igen Igen Igen Igen Igen
Napi hosszteszes gyakorlás Igen Igen Igen Igen Igen
Oktatók rendelkezésre állása Igen Igen Igen Igen Igen
Nappali terepgyakorlatok Igen Igen Igen Igen Igen
Éjszakai terepgyakorlatok Igen Igen Igen Igen Igen
Szállás Nem Nem Nem Igen Igen
6 magánóra az általad választott oktatóval Nem Nem Nem Nem Igen
Őszi Táborunkban való részvétel Nem Nem Nem Nem Igen
SZUPER BÓNUSZ
- csak az első 10 jelentkezőnek: ajándék könyv: Bizonyítottan Működő Csábítási Technikák
Igen Igen Igen Igen Igen
Csomag ára: 55000 Ft 45000 Ft 79000 Ft 99000 Ft 279000 Ft 179000 Ft


SZUPER BÓNUSZ - AJÁNDÉK a tábor mellé - csak az első 10 jelentkezőnek

Bizonyítottan Működő Csábítási Technikák papír könyv.

A könyv 13 technikát ír le


Miben különleges az idei tábor az előző táborokhoz képest?

1. Mi is tanultunk, sokat fejlődtünk

2. Belvárosban tartjuk, ami kifogyhatatlan szórakozóhelyekből és nappali ismerkedés terep szinte az egész belváros

3. Az oktatók is sokkal tapasztaltabbak

4. Személyesen lehet bármelyik oktatótól segítséget kérni

5. Szezon végén tartjuk, amikor a nyár végi hajrá ott van mindenkiben, és a szingli csajok ilyenkor fogékonyabbak (itt a vége a nyárnak és én még szingli vagyok??? na neee... be kell pasizni...)

6. Mivel kapsz egy 50000 forintos vásárlási utalványt is, melyet oktatóanyagokra válthatsz be, így eszméletlen sok csábítási tudásra tehetsz majd szert! (Csak azokra érvényes, akik a Teljes táborra jelentkeznek szállással vagy szállás nélkül)

7. Tapasztalt és hiteles oktatóktól tanulhatsz - és ismered a mondást: ha a legjobb akarsz lenni, a legjobbaktól tanulj!

Állandóan felmerülő parák (diplomatikusan: Gyakran Ismételt Kérdések)

Mi van, ha kezdő vagyok?

Akkor szerencsés vagy. A tábor 80%-a általában teljesen kezdő. Az a pár ember, aki haladó - ők pedig segítőkészek, mert tudják, hogy ők is úgy fejlődnek egy még magasabb szintre, hogy a kezdőknek segítenek.

Mi van, ha közeledési pánikom van?

Teljesen természetes. El fog múlni. Főleg úgy, hogy nem kötelező nyitnod, mivel a játék, amivel ismerkedni fogunk nagyon könnyű. Első két nap 2-3 -as csoportokban mentek és mindig a legtapasztaltabb nyit (szólítja meg a lányokat) egész addig, míg úgy érzed, hogy Te akarod megszólítani a lányokat. A tapasztalat azt mutatja, hogy ilyenkor automatikusan megszűnik a közeledési pánik.

Ahh, nem akarom, hogy bedobjatok a mélyvízbe.. nekem ez még sok :)

Senki se fog a mélyvízbe bedobni :) Semmi se kötelező. Ha eleinte para van, akkor csak figyeled a többieket egész addig, míg kedved nem támad nőzni.

De ha nincs kedved terepre menni este, akkor a szálláson mozizni is lehet, rengeteg csábítás oktatófilmet viszünk.

Mi van, ha rossz kedvem lesz?

Olyan közösségben leszel, ahol aligha fog előfordulni. Ha mégis, akkor csak segítséget kérsz és feldobjuk a hangulatod!

Mi van ha túl öreg vagyok?

Akkor 2 dolgot tehetsz.

1. Mondogatod magadban: "túl öreg vagyok"... "túl öreg vagyok"... egész addig, míg meg nem öregedsz :)

2. Megembereled magad és eljössz. Sok harmincas nő van, és ott a negyvenes férfiak a nyerők! Sok negyvenes (sőt ötvenes is volt már) táborlakó volt eddig és senki se panaszkodott.

A tábor egyik mellékhatása: meg fog fiatalítani!

Mi van, ha túl fiatal vagyok?

Ha 18 elmúltál, nem vagy "túl fiatal". Nőkből minden korosztály megtalálható, lesz bőven fiatal lány :) Sőt talán ők még könnyűvérűbbek is :)

Mi van, ha túl kövér vagyok?

Kezdj el edzeni. Most.

Mi van, ha nincs tapasztalatom a nőkkel?

Akkor két lehetőséged van:

1. Szűzen halsz meg.

2. Eljössz a táborban és tapasztalatot szerzel. Azért vagyunk, hogy ebben önzetlenül segítsünk Neked!

Mi van, ha félek nyitni (lányokat megszólítani)?

Nem kötelező nyitni. Nyithat a winged (szárnysegéd, csajozótárs), vagy figyelheted eleinte a többiek mit csinálnak. De hidd el, ez már második nap nem lesz para, mivel játékokat fogunk játszani a lányokkal :)

Mi van, ha életemben nem gameltem még?

Itt az ideje elkezdeni.

Mi van, ha belecsöppenek egy rakás haladó közé?

Rettentően motiválni fog és sokkal gyorsabban fogsz fejlődni, ráadásul rengeteg segítséget és támogatást fogsz kapni. De a táborlakók 80%-a kezdő szokott lenni.

Mi van, ha nem jön össze és leoltanak a lányok?

Akkor hívunk tűzoltókat és visszaoltjuk őket.

Mi van, ha egy csomó visszautasítást kapok csak?

Akkor bekerülsz a Nyári Tábor Guinnes rekord könyvébe. Nem kell fosni a visszautasításoktól, tanulási folyamatnak kell elkönyvelni. De nem fogsz sokat kapni, szóval nem kell félned.

Ez alól kivétel, ha mutogatós bácsi vagy.

"Mi van, ha valaki lányt visz fel a szállásra?"

Reméljük ez be fog következni. :)

Lehet-e piálni?

Minden lehet.. mértékkel és kulturáltan. Eddig mindig megdicsértek a szállásadók, hogy milyen kultúrált és jófej a csapatunk.

Mégis mi van, ha valaki leissza magát a sárga földig?

Ha mégis berúgnál, akkor csinálunk Rólad egy videót és másnap megmutatjuk :)

Lehet-e tiltott tudatmódosító szereket használni?

Nem. A házirend is megerősíti, hogy a törvény tiltja. És büszkék vagyunk, hogy eddig tartott összes nyári táborban soha nem fordult elő semmilyen droggal kapcsolatos eset.

Mi van, ha baleset történik?

A több éves táboros pályafutás alatt 1 baleset volt, Márk túl sokat ivott és rosszul landolt a bokájára. De sebaj, mert míg várakozott a gipszelésre, Badoon leszervezett egy randit, másnap befűzte az egyik nővérkét, a tolókocsiban pedig a 101 csábítási technikát olvasta. A vicc az egészben, hogy gipsszel és mankóval ment neki a csajozás a legjobban (sose kapott shit tesztet, csak figyelmet :D). De sajnos csak 6 hétig volt gipsz a lábán...

Mik a kizáró okok?

1. Mértéktelen alkoholfogyasztás: Kérünk mindenkit, hogy mértékkel igyon alkoholt. Jókedv és móka minden szinten mehet, de IHB bulit (iszunk - hányunk - belefekszünk) ne csináljatok:) Viszont: ha valaki ittas állapotban agresszív vagy tiszteletlen viselkedést tanúsít, - slengben kifejezve "balhéssá" válik - a táborból való AZONNALI kitiltást kockáztatja. Ha valakit ki kell zárni a viselkedése vagy illegális tudatmódosító szerek (drogok) miatt, a tábor árát nem tudjuk visszatéríteni.

2. Tudatmódosító szerek (drog): Bármilyen illegális drog és tiltott tudatmódosító szer fogyasztása és birtoklása szigorúan tilos a tábor területén és fogyasztása tiltott az egész tábor alatt. Tudatmódosító szer hatása alatt álló résztvevőt kizárhatjuk a táborból!

3. Mentális és egyéb betegségek: Ha valakinek bárminemű betegsége, különleges allergiája van (pl. pollen, penicilin vagy gyógyszeres allergia), kérjük, jelezze a szervezőknek. Ha valaki pszichiátriai, vagy gyógyszeres kezelés alatt áll, kérjük, értesítse a szervezőket. Ennek elmulasztása a táborból való kizárást vonja maga után!

Kötelező-e a programokon részt venni?

Semmi se kötelező, csak ajánlott :) A legfőbb, hogy jól érezd megad! Ha épp instant randid van és lemaradsz valamelyik előadásról.. semmi gond :)

Mi van, ha tapasztalt PUA vagyok?

Akkor "aratni" fogsz :)

24 érv, amiért érdemes jönnöd

 1. Életre szóló élményeket szerzel!
 2. Profi, tapasztalt és hiteles oktatóktól tanulhatsz.

  A tábor oktatói a szakmájukban bizonyítottak.

  • Victor 10 éve vezeti az Akadémiát, több száz oktatást, rengeteg terepgyakorlatot és több, mint 30 oktatóanyagot adott ki. Ő Magyarország legrégebbi működő csábítás oktató iskolájának alapítója, vezetője - igazi innovátor, a legjobb oktatókat gyűjti össze, hogy Neked a legjobbat adhassa.
  • Atesz - a játékos és "mentalista" ismerkedés mestere
  • Bogi 3 évig volt az Akadémia operatív vezetője, de azóta is rendszeres előadója és trénere. Női trénerből jobbat nem találsz, ráadásul stílustanácsadó is, szóval ha vonzó öltözéket szeretnél (és külső átalakulást), Bogit keresd.
  • Márió - egy fiatal őstehetség, terepen élvezet vele gamelni. Victorral dolgozott több projecten. Rettentő jó fej, szerény, segítőkész és rengeteget segített diákoknak.
  • Gyenes Gábor - Gábor rutinos táboroktató. Kifinomult és letisztult technikájával könnyedén megtanulod a szettben maradás titkait és több éves tapasztalata révén bármilyen elakadásodra megfelelő tanáccsal tud szolgálni.
  • Blum Márton - Marci az ifjú titán, aki a legfiatalabb oktatónk, és olyan tudással és tapasztalattal rendelkezik, ami csak a hasznodra válhat. Ő egy olyan wingpartnered lehet, aki minden helyzetet megold, és segít, hogy a legszebb lányok a karjaidban heverjenek.
 3. Olyan közösségben leszel, ahol mindenki megért, elfogad és motivál. Így biztosan jól fogod magad érezni.
 4. Színvonalas oktatásokon vehetsz részt, ahol rengeteget tanulhatsz - és ez lesz a nőknél való sikered első számú kulcsa.
 5. Hosszteszes gyakorlások is lesznek, amik által begyakorolva és magabiztosan fogsz terepen hódítani.
 6. Éjszakai terepgyakorlat - a tábor legnépszerűbb programja, tömör csajozás, profi oktatókkal - addig segítünk, míg be nem csajozol :)
 7. Intenzív haladás - meg fogsz lepődni, hogy mennyit fogsz fejlődni ez alatt az 5 nap alatt és milyen eszméletlen önbizalom-növekedésen fogsz átesni.
 8. Barátságok fognak köttetni, lehet életreszólóak!
 9. 50000 forintos ajándék oktatóanyag utalványt kapsz, amit csábítási oktatóanyagokra válthatsz be! (http://www.ebook-international.net/katalogusok/oktatoanyag-katalogus.pdf). Gyakorlatilag majdnem a tábor értékét megkapod még egyszer. (Csak azokra érvényes, akik a Teljes táborra jelentkeznek szállással vagy szállás nélkül)
 10. Élvezetekben lesz részed - mert nincs annál nagyobb élvezet, mint amikor meghódítasz egy nőt :)
 11. Motivált leszel - és ha motivált vagy, menni fog és sikereket fogsz elérni
 12. Kiszakadsz a hétköznapokból - lazítasz, feltöltődsz és sok-sok élményt szerzel.
 13. Csókzárásokban lesz részed - meg fogsz lepődni, hogy milyen könnyű csókzárni, akár perceken belül. Nézd csak meg a táboros videókat :)
 14. Valószínűleg be fogsz csajozni - és ez a lényege a tábornak!
 15. Könnyen lehet, hogy kapcsolatod lesz, több táboros diákkal előfordult már, hogy a táboros ismeretségből kapcsolat lett!
 16. Megtanulod a leghatékonyabb "Direkt ismerkedés"-t, és csodálkozni fogsz, hogy milyen hatással leszel a lányokra.
 17. Megtanulsz wingelni, azaz megtanulod, hogy hogyan ismerkedj, amikor ketten vagy hárman mentek.
 18. Megtanulsz erőlködés nélkül, játékosan ismerkedni. El sem fogod hinni, hogy milyen könnyen nyílnak meg a lányok!
 19. Mindeközben lazulsz.
 20. Budapest belvárosában fogsz lakni, a bulinegyed szívében.
 21. Az ország nyári buliközpontjában leszel, szinte éjjel-nappalos ismerkedési/csajozási lehetőséggel.
 22. A nyár utolsó hétvégéjét választottuk, ami a legideálisabb a szingli nők szempontjából (ha nyár végén nincs pasijuk, akkor pánik van...)
 23. A bulizó lányok nyitottak a játékosságra
  Az egyik ismerkedési módszerünk lényege, hogy játékokat játszunk a lányokkal (persze úgy, hogy miharabb beinduljon a kémia) és ez abszolút mértékben bejön nekik! Egyrészt, mert imádják az eredeti férfiakat, másrészt a béna és megszokott csajozási dumáktól menekülnek. A játékkal, amit játszani fogunk, annyira jól bevált az eddigi táborok alkalmával, hogy szinte csak azzal csajoztak a tábor lakók - és iszonyatos sok sikertörténet (és élvezet) született :)
 24. Sok csaj igencsak pityókás... :)
  ... és mint tudjuk... az alkohol erősen bontja a gátlásokat és előhozza az ösztönöket. Így az ismerkedés a legtöbb esetben, vidám, játékos és sikeres :)

Jelentkezés

Töltsd ki és küldd el számunkra a lenti űrlapot.
Várunk csapatunkban!

Számlázasi adatok

99000.- Ft
 


Jelentkezhetsz a weboldalon, vagy emailban az

info@csabitasakademia.com-ra küldve egy mailt (írd le, hogy melyik tábor csomagot kéred)

vagy hívd a 06208216206 -os telefonszámunk.

Sikeredért,

Victor


2019 - Nicholas Victor - Életmód Akadémia - A programváltoztatás jogát fenntartjuk