Milyen lenne elképzelni, hogy megszólítasz egy gyönyörű lányt, és ő issza minden szavad, sőt szinte könyörög, hogy vele maradj?

Tarts velem, és meglátod, hogyan szólíthatsz meg Te is gyönyörű nőket bárhol, bármikor!

Először is, melyik a problémád ezek közül? (jelöld be, hogy melyik igaz Rád)

Ha egyet is bejelöltél, olvass figyelmesen, mert az utóbbi évek egyik legfontosabb üzenete lesz számodra! Teljesen átformálhatja a nőkhöz való viszonyodat.

Lássuk a legfőbb problémákat - és a megoldást!

"Nem merek odamenni a nőkhöz,
mert félek, hogy pofára esek!"

Sok tanítványomtól hallottam már ilyesmit az évek során. Ha ezt olvasod, akkor valószínű, hogy ez Neked is gondod van vele. Ez természetes. A félelem ösztönös reakció, amikor ismeretlen vagy veszélyes dologgal kerülünk szembe.

Ha még nincs nagy tapasztalatod a nők megszólításában, akkor teljesen kiszámíthatatlan számodra, hogy fog egy nő reagálni. Persze, hogy félelmet érzel.

Az öntudatod meg akar óvni egy kudarctól, egy csalódástól, esetleg egy jó nagy pofontól. Ez az érzés mélyen bennünk gyökerezik, kezdetben mindenki fél a nőktől. Én is féltem. Hadd meséljek el egy történetet!

Egy szerelmi sztori, de sajnos nem Hollywoodból

Gimiben halálosan szerelmes voltam egy osztálytársnőmbe, aki nem csak gyönyörű, de okos és aranyos lány is volt. Én meg buktam az okos és gyönyörű lányokra :-)

Szóval amikor osztálybulit tartottunk, mindig fel akartam őt kérni táncolni. Igen ám, de nem volt elég bátorságom! A lassú számok első fél percében felkérték a legjobb csajokat, őt is, én pedig hoppon maradtam. De azzal nyugtattam magam: "nem baj, a következő számig gyűjtök egy kis bátorságot, aztán felkérem!"

A következő szám viszont általában gyors volt, így azt mondtam magamnak: "nem baj, a következő lassú számig gyűjtök egy kis bátorságot, aztán tényleg felkérem!" És így tovább... az est végéig annyi bátorságot gyűjtöttem, amivel Dunát lehetne rekeszteni!

Csak épp... véget ért a buli! Mindenki ment haza... Én pedig vertem a fejem a falba: "hogy lehettem ilyen BAROM, hogy ma sem kértem fel őt táncolni??!"

Ha Téged is ért hasonló rossz élmény, már biztos felmerült benned a kérdés:

"Hogyan legyek magabiztos a nők közelében?"

Először is, el kell hinned, hogy a nők szeretnek Veled lenni. Hogy értékes vagy a számukra. Enélkül nem fog menni az ismerkedés többi része sem. Előbb-utóbb észreveszi a nő, hogy nem bízol magadban, és továbbáll. De inkább előbb.

Másodszor le kell tudnod győzni a kezdeti félelmedet. Ez nem megy egyik napról a másikra. Viszont ha mindig egy kicsit legyőzöd magad, akkor idővel sikerülni fog. Az sem okoz majd gondot, ha egy lány nem reagál olyan pozitívan, mint szeretnéd. Amikor biciklizni tanulsz, akkor is el kell esned egy-két alkalommal, amíg ráérzel. De nagyon nem mindegy, hogy mekkorát zakózol!

Ezért kell egy módszer, amivel lecsökkented a visszautasítás kockázatát. Egy védőpajzs, ami megóv Téged a felesleges kudarcoktól. Nekem több száz, sőt több ezer próbálkozásba telt, amíg kidolgoztam a saját módszerem, ami működik. Az a szuper benne, hogy felére csökkenti a visszautasítások számát, miközben a lányok számára még érdekesebb leszel!

"Nem tudom, mivel szólítsak meg egy lányt!"

Volt már olyan élményed, hogy láttál egy gyönyörű lányt, de fogalmad se volt, mit mondj neki? Ez biztos Téged is az őrületbe kerget. Ott áll előtted álmaid nője, de egy szó sem jön ki a szádon. Lehet, hogy épp most szalasztod el életed nagy lehetőségét... Őszinte részvétem! Ezt még rémálomnak sem kívánom senkinek.

Ennek a szöges ellentéte, amikor hallasz egy "jó csajozós dumát", és kipróbálod. Reménykedsz, várod a csodát - de elmarad... :-( Elég idegesítő, amikor sorban az ötödik lány pattint le, ugye? Ismerem az érzést!

Mi a probléma a csajozós dumákkal?

Amikor valaki csajozós dumát használ, pl. "Hé bébi, gratulálok a szüleidnek!", akkor mit is mond a lánynak? Nagyjából azt, hogy "jó nő vagy, kellesz nekem (de épp nem jut semmi az eszembe)!". Mire a lány válasza ez lehet: "Tudom, te vagy ma a századik, aki ezt mondja nekem, semmi esélyed, kopj le..."

Tele az internet csajozós dumákkal, amik legfeljebb poénnak jók, de ismerkedési módszernek semmiképp. Nem túl eredetiek, és túlságosan is nyilvánvaló, hogy mi a célod, ha ilyet használsz.

"Oké, a csajozós dumák felejtősek. De hogy csinálja Randiguru?"

Fontos, hogy legyen eredeti, amit mondasz. Ha egy lány már másodszor hall egy szöveget, automatikusan védekező üzemmódba kapcsol. Ezt mindenképp el kell kerülnöd.

Két módon lehetsz eredeti a lány számára:

1. Naponta találsz ki új megnyitásokat, és rendszeresen teszteled őket,

VAGY

2. Szerzel egy nagy gyűjteményt korábban tesztelt és működő megnyitásokból.

A legtöbb nő utálja, ha vadásznak rá. Ezért figyelj arra, hogy ne érezze úgy, hogy nyomulsz! Ezt úgy éred el legkönyebben, ha választasz egy érdekes és semleges témát. Ne róla szóljon, például a "hol vetted a telefonod?" nem jó megnyitás.

Ne legyen szexuális felhangja sem. A leszólítás célja, hogy felvedd a lánnyal kapcsolatot, nem az, hogy az ágyadba csábítsd...

Gyakori baklövés, ha valaki a nők számára "hótt unalmas" témával indít. Lehet hogy Neked rendkívül érdekfeszítő téma a C++ programozás vagy az argentin-brazil VB-selejtező, de megnyugtatlak: a nők számára nem az! Ezért tudnod kell: mik azok a témák, amiket a nők bírnak. Amik egy ismeretlen csajjal közös nevezőre tudnak Téged hozni! És mi az, amit kerülj el jó messzire?

"Hogyan kerüljem el a kínos csendet?"

Volt már, hogy sikeresen megszólítottál egy lányt, de utána halvány lila gőzöd nem volt, mivel folytasd?

Csak néztél, mint borjú az új kapura, és közben komplett hülyének érezted magad... Otthon pedig verted a fejed a falba, hogy elszalasztottad a nagy lehetőséged?

Ez talán annál is rosszabb, mint amikor nem mered leszólítani. Mert tudod, hogy helyzetben voltál, de kihagytad!

"Hogyan folytassam egyből anélkül, hogy sokat agyalnék?"

Van egy kulcsszó, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeres legyél a nőknél.

Ez a kulcsszó: RUTIN.

Van olyan ismerősöd, akinek sosem probléma, hogy barátnőt találjon magának? Ő sem véletlenül lett sikeres. A siker nem a szerencsén múlik, hanem a tapasztalaton. Ha az eddigi véletlenek folytán már lenne egy szép, csinos, okos (helyettesítsd ide pozitív jelzőket) barátnőd, akkor ezt nem olvasnád, igaz?

Nincs még rutinod az ismerkedésben?

Szerezd meg, és Te is sikeres leszel! Ebben sokat tudok Neked segíteni, mint az eddigi 112 tréningen részt vett tanítványomnak. Többen közülük már oktatók lettek, sőt a TV-ben is szerepeltek.

A rutinon rendkívül sok múlik.

Két másodperc nagyon rövid idő, ha épp a munkahelyeden húzod az igát. Viszont rengeteg, ha egy gyönyörű lánnyal beszélgetsz, és muszáj mondanod valami frappáns dolgot, különben továbbmegy. Ezért kell a rutin.

Két perc múlva már Te is tudod, mit kellett volna mondani. De akkor ő már messze jár... Hasonló helyzetben a rutinodon múlik, hogy stresszelsz, hogy ne ronts el semmit - vagy benyögsz valami vicceset, amin jót nevet (és úgy dönt, hogy marad még egy kicsit).

"Hogyan szerezzek rutint?"

Kezdd el, és gyakorolj egy kicsit minden nap. A rutin megszerzéséhez idő kell, jobb ha minden nap csinálod egy keveset, mintha túl hamar kiégsz. A tanítványoknak egy 12 hetes edzéstervet szoktam javasolni, amiről hamarosan szó lesz.

Addig egy gyors tipp: vegyél egy megnyitást, és teszteld le 30 alkalommal! Ehhez persze kell egy kipróbált, másnak működő szöveg. Ahogy újra és újra leteszteled, egyre többféle lehetséges folytatás jut majd az eszedbe.

Rájössz, hogyan tudod összekapcsolni a saját életedből vett sztorikkal, a saját kedvenc témáiddal. Minél több nyitó szöveget tesztelsz így, annál nagyobb rutint szerzel, és annál gördülékenyebben megy majd a beszélgetés.

Randiguru őszinte vallomása:

"Reménytelen voltam a nőknél,
rengeteg szenvedés és küzdelem
árán lettem sikeres a nőknél!"

Bizony, egykor reménytelen voltam a nőknél, még ha nem is gondolnád. Az iskolában én voltam a Nemecsek Ernő, akin mindenki viccelődött, akit mindenki ugráltatott. A lányok mind elhúzódtak tőlem. Úgy tűnt, ha így megy tovább, sosem találok magamnak barátnőt. De kitartottam. Elkezdtem pszichológia témájú könyveket olvasni. Faltam minden magyar és angol nyelvű irodalmat, ami csak erről szólt.

Amit olvastam, egyből ki is próbáltam. Emlékszem, mennyire féltem az első megnyitásom előtt. Milyen boldog voltam, amikor egy lány megadta a telefonszámát. Emlékszem, amikor 1 év gyakorlás után megtörtént az első csók. Évekkel később már én tanítottam az ismerkedést másoknak. Tíz külföldi országba utaztam, hogy más oktatókkal találkozzam, és konferenciákon vegyek részt.

Több ezer sikeres és sikertelen megnyitás van a hátam mögött. Ilyenkor az arcok már összemosódnak. Van több olyan lány, akit már kétszer szólítottam le. Van akit háromszor is. A visszautasításra már szinte teljesen immunis vagyok. Rengeteg különféle megnyitást teszteltem, száznál biztosan többet. Tudom mi működik, és mi nem.

Hosszú út vezetett idáig, de megérte. Neked viszont már nem muszáj mindenre magadtól rájönnöd.

Te hogyan lehetsz sikeres a nőknél gyorsabban, felesleges szenvedés és elvesztegetett évek nélkül?

Egyszerű: nézz bele a fejembe, és amit látsz, használd a saját javadra!

Mindazt a tudást, amit az évek során összegyűjtöttem, most átadom Neked. Évekig csak személyes oktatás során árultam el titkaimat, egy szűk és kiváltságos réteg számára.

Most azonban könnyen hozzáférhetővé teszem ezt a tudást, hogy Te is hamarabb találj magadnak egy szép, csinos, okos barátnőt. Nem kell 30-50.000 Ft-ot fizetned, mint egy élő tanfolyamon. (Bár ez is jóval olcsóbb, mintha mindenre egyedül jössz rá évek alatt).

Most, hogy szélesebb körben is elérhető lesz a titkom, egyre több férfi fogja sikerrel alkalmazni az ismerkedési módszeremet. Ezért siess, hogy az elsők között legyél, és élvezhesd ennek minden előnyét!

Szólíts meg lányokat lazán és para nélkül, mint
Will Smith a Randiguru c. filmben!

Kidolgoztam egy RENDSZERT, ami lépésről lépésre, érthetően tanít meg Téged a leszólítás és elbeszélgetés minden lényeges mozzanatára.

Segítségével legalább kétszer annyi nőt fogsz megszólítani, mint eddig. Ezáltal az esélyed a nőknél TÖBB mint kétszeres lesz (mert kétszer annyi tapasztalatot szerzel)!

„Megdöbbentett, hogy milyen erélyesen tudok leszólítani nőket. Volt olyan, aki nem állt meg, de aki mögötte jött, láttam, hogy elalél a gyönyörtől, ahogy leszólítottam azt a másikat és látszott rajta, hogy izgul, hogy mi lesz, hogyha őt is leszólítom. Amikor a Randiguru filmben mondja a főszereplő, hogy a randizás megtanulása utána az élet teljesen megváltozik, máshogy látod, ezt egy kicsit fellengzősnek, túlzásnak gondoltam. Egy ilyen merítés és némi tapasztalat után azt mondom, hogy NEM AZ!”

Ezek a módszerek a ma ismert legjobb technikák a lányokkal való ismerkedésre. Éveken át teszteltem, és összegyűjtöttem Neked, a maximális siker érdekében. Ha elolvasod és begyakorlod, képes leszel a legtöbb nőt szinte bármely helyzetben megszólítani!

"Minden lánynál működnek ezek a módszerek?"

Természetesen nincs olyan megnyitás, ami minden nőnél 100%-ban működik. De nagyon nem mindegy, hogy csak 10% eséllyel sikerül lányokat megszólítanod, vagy az esetek 50%-ában!

Másképp fogalmazva: 1 hónapon belül szeretnél barátnőt, vagy csak 5 hónap múlva?

Ha az elsőt választottad, akkor tudok Neked segíteni, hogy megsokszorozd a sikereid számát. Biztos már nagyon kíváncsi vagy, milyen részekből áll a sorozat. Lássuk hát!

Magabiztos Megnyitás Megoldásrendszer
I. kötet: Lehengerlő Magabiztosság

Volt már, hogy megláttál egy jó nőt, és nem volt bátorságod megszólítani?
Szalasztottál már el kínálkozó alkalmat, mert féltél, hogy beégsz?
Nincs elég önbizalmad, félsz a visszautasítástól?

Mindegyik egy okra vezethető vissza: az önbizalom hiányára.

Pedig önbizalomra mindig szükséged van, a csajozáshoz pedig pláne! Találkoztál olyan férfival, akinek nem volt semmi bátorsága, mégis szerették a nők? Én nem!

Lehet, hogy a munkádban baromi magabiztos vagy, de kerülj szembe pár gyönyörű nővel, és elmegy az önbizalmad. Láttam komoly üzletembereket, akik majd összecsinálták magukat a félelemtől, mert egy szép nő jött velük szembe. Láttam nagydumás srácokat, akik egyszer csak megnémultak az idegességtől. Ez rengeteg férfinak probléma! A jó hírem viszont:

Az önbizalom fejleszthető!

Amit a gyakorlás során át fogsz élni, azt csak ahhoz a drámai változáshoz tudom hasonlítani, mely során a szénből gyémánt lesz a vulkánok mélyén.

Elemi erőket szabadít fel, és teljesen átformál! Miután elvégezted az összes gyakorlatot, a következő pozitív változásokat fogod tapasztalni:

Most lássuk az első ebook részletes tartalmát:


Magabiztos Megnyitás Megoldásrendszer
II. kötet: A sikeres megnyitás titka

Volt már, hogy egy nő elküldött melegebb éghajlatra?
Vagy hogy egy lány szimplán levegőnek nézett?
Lett már megnyitásból hatalmas pofára esés?

A leszólítás látszólag könnyű.

Odamész egy lányhoz, mondasz neki egy-két jópofa mondatot, és ő egyből a karjaidba omlik...

Szép is lenne!

Az élet sajnos ennél bonyolultabb.

Ha már próbálkoztál vadidegen lányok megnyitásával, akkor pontosan tudod, miről beszélek. Lenéző pillantások, flegma válaszok, lerázó szövegek. Ismerős? És ez a jobbik eset! Van olyan is, hogy a lány egyszerűen levegőnek néz. Én tudom, milyen megsemmisítő érzés, hiszen átéltem mindezt.

Az alattomos kis hibák, amiket a lányok büntetnek

A sikeres megszólítás sok apró, de lényeges momentumból áll. Ha csak egyiket elrontod, már kétséges, hogy sikerül-e a megszólítás. A legrosszabb, hogy nagy részük felett nincs tudatos irányításod:

"A sikeres megnyitás titka" c. könyvben olyan titkokat árulok el Neked, amit egyetlen testbeszéd-könyvben sem olvashattál.

Ezek a módszerek tényleg titkosak.

Voltak eddig.

Napról napra egyre több tanítványom alkalmazza őket az ismerkedés során sikerrel. Amiatt ne aggódj, hogy a lányok rájönnek! Mivel a testbeszéd nem tudatos jelzéseiről van szó, ezért nekik fogalmuk sem lesz, hogy ezt könyvből tanultad.

Csak azt ÉRZI a nő, hogy...

Szeretnéd, ha nem kéne futnod a nők után, hanem ők küzdenének a figyelmedért?

Erről szól a második ebook! Lássuk a részletes tartalmát:


Magabiztos Megnyitás Megoldásrendszer
III. kötet: Tuti szövegek a leszólításhoz

"Mit tegyek, ha jön szembe egy gyönyörű lány, de semmi sem jut eszembe?"
"Mit mondjak, hogy ne csináljak totál hülyét magamból?"
"Hogyan kerüljem el a kínos csendet?"

A jó szöveghez nagy rutin kell... vagy egy jó könyv!

Addig, amíg megtanulsz dumálni, nagyon jól jön egy ilyen gyűjtemény. Amolyan "1001 ötlet a megnyitáshoz", amit minden helyzetben bevethetsz!

Nem a szokásos sablon szövegek vagy csajozós dumák, amiktől menekülnek a nők. Hanem a valóságban tesztelt, garantáltan működő megnyitások!

A kínos csend elkerülésére is tökéletes!

A nőknek nagyon fontos egy férfiban, hogy jól lehessen vele beszélgetni.

Ha nem csak egy megnyitást használsz, hanem többet egymás után, egész sokáig el tudod nyújtani a társalgást. Egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy már tíz perce dumáltok, pedig csak feltettél két "ártatlan" kérdést.

A beszélőkéd is sokat fog fejlődni, és ezentúl el fogod tudni kerülni a kínos csendet!

"Én csak untatni tudom a nőket..."

Semmi gond: ez a kötet tele van olyan témakörrel és sztorival, ami a lányoknak bejön. Tudod, hogy a nőket más témák érdeklik, és nekünk sokszor zagyvaságnak tűnik, amiről dumálnak. De ha bevetsz pár olyan témát, mint a horoszkóp, pletykák és ruhavásárlás, odáig lesznek érted! Ráadásul sem Cosmopolitant nem kell hozzá olvasnod, sem a lábadat nem kell gyantáztatnod. Csak légy férfias, és húzd elő ezeket a nyerő témákat!

Ne bánkódj utólag azon, hogy "ja azt kellett volna mondani, hogy..."!

Próbálj ki egyetlen bevált szöveget a könyvből néhány tucatszor! Nemcsak hogy gondolkodás nélkül fog menni, de már azt is tudni fogod, hogy melyik megnyitás milyen helyzetben a legjobb. Így amikor legközelebb szembe jön egy szép nő, eszedbe fog jutni, hogy pontosan melyik szöveg lenne most a legjobb!

"Ha mindenki ezt használja, akkor már ismerni fogják a nők, akiket megszólítok!"

Ez egy valós probléma. Más könyvekben használt megnyitásokkal ez gyakran előfordul. Én viszont épp ezért rendszeres frissítéseket adok ki ebből a könyvből, amit csak a vásárlóim kapnak meg. Így biztosítható, hogy mindig a legjobb és legfrissebb megnyitásokat használják a tanítványaim!

Most lássuk a harmadik ebook részletes tartalmát:


Mennyibe kerül a Magabiztos Megnyitás Megoldásrendszer?

Először is lássuk a lehetséges alternatívákat!
Mennyibe kerül, ha saját magadnak kell mindezeket kitapasztalnod?

Több százezer forintomba és évekbe került megszereznem ezt a tudást. És nekem szerencsém volt, mert a legtöbb férfi sosem lesz igazán sikeres a nők terén. Te is rengeteg pénzt elkölthetsz feromon parfümre és egyéb csodaszerekre, nem sok eredménnyel. Járhatsz drága társkereső rendezvényekre, ahol valószínűleg nem Te leszel a nők figyelmének középpontjában (kivéve ha Te szervezed az eseményt). De az ismerkedési képességed egyiktől sem nő drasztikusan. Ha pedig mindenre egyedül akarsz rájönni, készülj fel több száz visszautasításra! Sok sikert.

Mennyibe kerül, ha személyesen tanítok meg Neked mindent, ami könyvekben szerepel?

Ha részt veszel az élő megnyitás tréningemen mint néző, és eljössz a magabiztosság előadásra, az normál esetben 30.000 Ft-ba kerül. Ha emellett az élő gyakorlaton és terepgyakorlaton is részt veszel, az majdnem kétszer ennyi. Persze az élő gyakorlás a legjobb tanulási forma, de egyben a legdrágább is. A Magabiztos Megnyitás Megoldásrendszer tartalmazza az induláshoz szükséges összes elméleti alapot + egy részletes tervet, hogy mindezt hogyan valósítsd meg + olyan tippeket, amiket sehol máshol nem tanítok. Kezdésnek tökéletes. Ha utána még van igényed többre, Magabiztos Megnyitás Megoldásrendszer tulajdonosként kedvezményt kapsz a tréningből is.

Mennyibe kerülnek más hasonló oktatóanyagai?

Igazából nincsen itthon egyetlen ilyen könyv sem. Külföldön vannak próbálkozások, de ott sem ismerek ennyire átfogó anyagot. Épp azért írtam a könyveket, mert a tanítványaimnak ez volt a legnagyobb problémája, és nem tudtak miből felkészülni.

És végül mennyiért jutsz hozzá a csomaghoz?

Egy-egy könyv értéke önmagában 5000 Ft. Most viszont 9900 Ft-ért hozzájuthatsz mindhárom kötethez - és megkapod a következő fél évben megjelenő bónuszokat is! Ez egy rendkívül kis összeg ahhoz képest, amit eddig a nőkre költöttél - ki tudja milyen eredménnyel? Én viszont garantálom a sikeredet:

110%-os pénzvisszafizetési garancia!

Ha nem azt kaptad, amire számítottál, vagy valamiért nem vagy elégedett az eredménnyel, 3 hónapig visszakérheted a pénzed. Sőt, 110%-ot, azaz 10890 Ft-ot adok vissza, hogy az idődért kárpótoljalak! Ennyire biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog. De ha mégsem, akkor mindenképp kérd vissza a pénzed az ügyfélszolgálaton, és haladéktalanul visszafizetjük Neked.u.i.: nemsokára találkozol egy bombanővel. Kérdés, hogy reagálsz majd: görcsbe rándult gyomorral vagy lazán?