Oktatóanyag
katalógus

 

 

Nicholas Victor
2020

 

 

Nappali Ismerkedés

 

 

www.csabitasakademia.com/nappali/

 

Mi is pontosan ez az oktatóprogram?

Ebben az oktatóanyagban egy nagyon egyszerű ismerkedési módszert tanulhatsz meg, melynek segítségével fényes nappal, szinte bárhol (utcán, boltban, buszmegállóban stb.) úgy szólíthatsz meg lányokat, hogy azonnal randira tudod hívni őket. Amilyen hihetetlenül hangzik, a módszer annyira hatékony. Biztos láttál már sok nappali ismerkedéses rejtett kamerás videót, a lényeg, hogy most a kulisszák mögé nézhetsz és a nappali direkt ismerkedés talán legegyszerűbb, mégis leghatékonyabb módszerét tanulhatod meg.

A nappali ismerkedés oktatóanyag Wieszt Ádám tréningjéből készült, aki 10 éve az Akadémiának első oktatója és páratlan tudással és tapasztalattal rendelkezik. Ádám 5 éve foglalkozik nappali ismerkedéssel, több ezer leszólításon, több száz randin és rengeteg kalandon van túl. Jelenlegi barátnőjét is a nappali ismerkedés módszere által ismerte meg. Eddig több mint 100 magándiákjának oktatta sikerrel a nappali ismerkedés fortélyait. Magyarországon talán az az egyik legismertebb és legtapasztaltabb nappali ismerkedés oktató.

 

Miben segít a Nappali Ismerkedés oktatóanyag?

Abban, hogy nappal bárhol és bármikor ismerkedni tudj. A legszebb az egészben, hogy GYÖNYÖRŰ lányokhoz fogsz odamenni úgy, hogy a lány le lesz döbbenve, mert életében még életében még így senki sem ismerkedett vele. És a tapasztalat, hogy ez a fajta természetes, nyílt és őszinte ismerkedési forma nagyon bejön a nőknek.

 

Mit tanulhatsz meg belőle?

Egy nagyon egyszerű, mégis rendkívül jól működő nappali ismerkedési módszert. dám mérnöki precizitásal mutatja be és mélyreható részletességgel magyarázza el. A nappali ismerkedés 7 kommunikációs lépcsőből áll, rendkívül könnyű megtanulni és segítségével olyan ismerkedési tudás lesz a kezedben, ami nagyon kevés férfi kiváltsága. Nemcsak a komplett szeminárium fölvételét, hanem rejtett kamerás felvételeket is találsz az oktatóanyagban.

 

Milyen konkrét előnyöd, hasznod és eredményeid lesznek?

- Képes leszel nappal, szinte bárhol ismerkedni.

Nappali ismerkedésnél sosem tapasztalunk bunkó reakciót a lányoktól, 99%-ban pozitív a reakció (sok lánynak barátja van, de még akkor is).

Azonnal látod a lányt, akivel ismerkedni fogsz. Aki elkezd nappalozni, szinte kivétel nélkül gyönyörű lányokkal randizik. Az oktatóanyag a randizásra is részletesen kitér egész addig, míg eljutsz a lánnyal a szexig, és kapcsolatot kezdetek.

 

Mit veszíthetsz, ha nem szerzed meg az Nappali Ismerkedés oktatóprogramot?

Valószínűleg soha nem fogsz tudni nappal ismerkedni.

Frusztrált leszel, akárhányszor meglátsz utcán egy szép lányt, akiért fél kezed tűzbe tennéd... Főleg, hogy tudod, hogy VAN RÁ MÓDSZER, amivel könnyedén leszólíthatod - és akárhányszor elszalasztasz egy alkalmat, mérges leszel magadra.

Rengeteg gyönyörű, intelligens és érzéki nőről mondasz le.

 

Milyen esetben fektess be ebbe az oktatóanyagba?

Ha meg akarsz tanulni nappal bárhol és bármikor ismerkedni. Ezenkívül olyan tudás és képesség birtokába akarsz jutni, ami a férfiak 99%-nak SOSEM adatik meg. Ez a tudás HATALOM.

Akkor is fontold meg, ha az éjszakai ismerkedés nem a Te tereped, illetve az Internetessel még nem sikerült TOP kaliberű nőkkel összejönni.

Akkor is Neked szól ez az oktatóanyag, hogyha nagyon gyorsan szeretnél ÓRIÁSI önbizalomra szert tenni.

 

Milyen esetben nem?

Na nem motivál a nappali ismerkedés, vagy más teljesen profi vagy benne.

 

Milyen hosszú és formátumú az oktatóanyag?

5 óra szeminárium + 1 óra összefoglaló videó (mp4 formátum)

+ a szeminárium és összefoglaló videók teljes hanganyaga mp3 formátumban

 

www.csabitasakademia.com/nappali/

 

 

Álomnőből Barátnőt

www.csabitasakademia.com/alomnobol-baratnot/

 

Mi is pontosan ez az oktatóprogram?

Nicholas Victor (www.csabitasakademia.com, Wieszt Ádám (www.baratnovisszaszerzes.com) és Hirsch Attila (www.baratnoszerzes.hu) megtanítják számodra azt, hogy hogyan hódítsd meg azt a konkrét nőt, akiért teljességgel odavagy, de jelenleg az esélyeid nem túl fényesek....

Hogyan segít?

Úgy, hogy egy működő módszert mutat be, ami 13 lépésből áll. Ez a módszer nem könnyű, de rettentő hatékony. Ha belekezdesz és megvalósítod, akkor a jutalmad az Álomnőd lehet.

Mit tanulhatsz meg belőle?

Egy olyan módszert, amely bár rengeteg önfegyelmet és kitartást igényel, sok-sok embernél működött és meghódították álmaik nőjét. Mindhárom mentor (Ádám, Attila, Victor) ennek a rendszernek a segítségével hódította meg álomnőjét - amit az oktatóanyagban részletesen el is mesélnek.

Milyen konkrét előnyöd, hasznod és eredményeid lesznek?

Nem kell félned, hogy hibát-hibára halmozol, és ahelyett, hogy közelebb kerülnétek egymáshoz, csak eltaszítod magadtól.

Nem kell többet álmodoznod éjjelente és napközben arról a lányról, akit kiszemeltél magadnak, mert végre ott lehet melletted.

Nem kell többet félned, hogy mit mondj neki, amikor vele vagy, vagy hogyan vedd őt le a lábáról.

Mit veszíthetsz, ha nem szerzed meg az Álomnőből Barátnőt oktatóprogramot?

Esélyed, hogy meghódítsd életed szerelmét, MINIMÁLIS lesz!

Folyton azon fog járni az eszed, hogy hol lehet most ő, mit csinálhat éppen, kivel lehet, miért nem veled van?

Talán örökre benned lesz az érzés, hogy milyen lett volna, ha vele éled le az életed?

Milyen esetben fektess be ebbe az oktatóanyagba?

Ha van egy olyan lány, aki nagyon tetszik, akiért nagyon odavagy, netán szerelmes vagy bele és meg akarod hódítani. Ez esetben az Álomnőből Barátnőt oktatóanyag kincs lesz számodra!

Milyen esetben nem?

Ha nincs konkrét kiszemelt nő, aki meg akarsz hódítani.

Milyen hosszú és formátumú az oktatóanyag?

2 óra 45 perc videó stúdiófelvétel (mp4 formátum)

2 óra 45 perc hanganyag (stúdiófelvétel hanganyaga mp3 formátumban)

 

www.csabitasakademia.com/alomnobol-baratnot/

 

 

Hogyan hódíts Interneten - bővített kiadás

 

www.internetes-hoditas.com

 

Mi is pontosan ez az oktatóprogram?

Ebben az oktatóanyagban mindent megtalálsz, amire valaha csak szükséged lehet ahhoz, hogy beindítsd a randiszezont... Avagy: egy olyan módszert találsz, amivel garantálom, hogy társkeresőkben gyönyörű nőket fogsz meghódítani!

 

Hogyan segít?

Úgy, hogy lépésről lépésre útmutatást ad, hogy netes társkeresőkben (randivonal, lovebox, love.hu elittárs, badoo, twoo, tinder, csajokespasik stb) hogyan hódíts meg nőket, egészen az adatlap kialakításától, majd a teljes kommunikációs folyamaton keresztül egész a randiig, majd szexig útmutatást ad.

 

Mit tanulhatsz meg belőle?

Interneten ismerkedni és hódítani. Könnyen, gyorsan és hatékonyan.

 

Milyen konkrét előnyöd, hasznod és eredményeid lesznek?

Te leszel az a férfi, aki a netes társkeresőkben "arat" ahelyett, hogy szívna. Rengeteg randit tudsz majd összehozni és a lényeg: sokkal jobb nőket tudsz becserkészni, mint eddig. Ha csak egy icipicit is kitartó vagy és módszeresen betartod az útmutatóm, akkor TOP kategóriás barátnőd lesz, ahogy sok száz diákomnak, aki befektetett ebbe az oktatóanyagb.a

 

Mit veszíthetsz, ha nem szerzed meg az Internetes Hódítás oktatóprogramot?

- Rengeteg szívástól kímélheted meg magad, ugyanis a netes társkeresés árnyoldala, hogy húspiac van és a jó nők rettentő válogatósak. Így a legtöbb férfi csak orbitálisat szív neten, de ha van a kezedben egy lépésről-lépésre útmutató, Te leszel az, aki a jó nőket randira viszi :)

- Sok időt megtakarítasz, ugyanis ha nem csinálod hatékonyan, sok száz felesleges órád rámehet (számold csak ki az időd értékét...)

- De leginkább egy kedves és aranyos barátnőt veszíthetsz... olyat, akire mindig is vágytál.

 

Milyen esetben fektess be ebbe az oktatóanyagba?

Ha fent vagy internetes társkeresőn (vagy tervezel felregelni) és elég nehéz vállalkozásnak tűnik onnan egy megfelelő barátnőt becserkészni... De ha már megy és PROFI akarsz lenni, mert kalandokat akarsz halmozni, akkor is egy aranybánya lesz ez az oktatóanyag.

 

Milyen esetben nem?

Ha meg vagy elégedve a netgameddel.

 

Milyen hosszú és formátumú az oktatóanyag?

200+A4 oldal - Internetes Hódítás

+ több mint 200 oldalnyi segédlet (szexchat, szövegbörze stb)

+ 3 órányi oktatóvideó

+ 7 órányi hanganyag

+ összefoglaló és gyors útmutató

 

www.internetes-hoditas.com

 

 

Nicholas Victor Módszer - játékos csajozás

www.csabitasakademia.com/nvm/

Mi is pontosan ez az oktatóprogram?

Ez a módszer a leghatékonyabb éjszakai ismerkedős és vonzalomkeltési módszer, amit az elmúlt 10 évben kiadtam. Főleg éjszakai, bulihelyes és kültéri szórakozóhelyes + fesztiválos ismerkedésre tökéletes és egyszerű módszer.

 

Hogyan segít?

Úgy, hogy egy tök egyszerű ismerkedési játékot tanulsz meg belőle, amit ha megtanulsz, akkor brutális előnyre teszel szert a többi férfitársaddal szemben. Ha semmit sem tudsz az éjszakai ismerkedésről és 0 rutinod van, ennek a csábítási játéknak a segítségével könnyen és gyorsan fog menni az ismerkedés és a játék úgy van kitalálva, hogy automatikusan belevisz a csábításba.

 

Mit tanulhatsz meg belőle?

A módszer segítségével szinte BÁRHOL könnyen lehet lányokkal ismerkedni, ugyanis az egész ismerkedésnek van egy apropója: egy "játék", amit el kell játszanotok. A játék pedig úgy van kitalálva, hogy automatikusan összehoz titeket. A rejtett kamerás felvételekben kb 50 csókzárást fogsz látni, amit én és 4 diákom hoztunk össze.

A Nyári táborainkban is ez a fajta ismerkedési metódus aratta a legnagyobb sikert és ennek segítségével csajoztak be a legtöbben.

4 órás előadásban részletesen elmagyarázva és mellé 3 órányi tömény rejtett kamerás felvételekkel bemutatva!

 

Milyen konkrét előnyöd, hasznod és eredményeid lesznek?

NightGamet nagyon gyorsan elsajátítod és megtanulsz gyorsan csókzárni. Utána már sokkal könnyebb a game, mert a Nicholas Victor Módszer lényege, hogy előbb építesz vonzalmat és csak utána komfortozol. Ha megtanulod a játékot, akkor egyrészt kalandot kalandra halmozhatsz, másrészt olyan "titkos fegyver" birtokában leszel, aminek segítségével a NightGame gyerekjáték lesz!

 

Mit veszíthetsz, ha nem szerzed meg a Nicholas Victor oktatóprogramot?

Továbbra is szívás lesz a night game (szórakozóhelyes ismerkedés). Valószínűleg soha nem tanulod meg a gyors csókzárást és vonzalomkeltést.

 

Milyen esetben fektess be ebbe az oktatóanyagba?

Ha a legkönnyebb és leghatékonyabb szórakozóhelyes/bulihelyes/utcai-fesztiválos ismerkedési/csábítási módszert akarod elsajátítani.

 

Milyen esetben nem?

Ha jól megy a night game és elégedett vagy az eredményeiddel.

 

Milyen hosszú és formátumú az oktatóanyag?

4 óra előadás részletes magyarázattal - mp4 formátum

3 óra rejtett kamerás felvétel - mp4 formátum

Nyomtatható PDF a játékról.

 

 

 

www.csabitasakademia.com/nvm/

 

 

101 TOP Csábítási Technika

 

 

 

www.csabitasvideok.com

Mi is pontosan ez az oktatóprogram?

Ez talán a valaha kiadott legrészletesebb csábítási oktatóanyagunk. 101 videóban bemutatva 101 csábítási technika + nagyon hasznos zsebkönyv.

 

Hogyan segít?

Rengeteg apró technikát tanít meg, amik segítségével érdekesebb, figyelemfelkeltőbb és értékesebb férfi leszel bármilyen ismerkedési és csábítási helyzetben.

 

Mit tanulhatsz meg belőle?

Olyan könnyen elsajátítható trükköket és fortélyokat, melyek segítségével a csábítás "Jedi harcosává válhatsz" és olyan nők tuningolhatod tolhatod az egekbe, akiről eddig álmodni se mertél.

A 101 Csábítási Technika oktatóanyag.

1. Gyakorlatban megmutat mindent
2. Részletes magyarázattal
3. Rendszerbe szedve

 

Nézzük csak, mit is tartalmaz a 101 Csábítási Technika:

 1. Pofonegyszerű "jó első benyomás keltés" technikák
 2. Azonnali figyelemfelkeltő sablonok
 3. Beszélgetés kezdeményezők
 4. Érdeklődés "generátorok"
 5. Vonzalomra ható "csábítási játékok"
 6. Kino eszkaláció mesteri szinten
 7. Egyszerű és hatásos Cold Reading technikák
 8. Verbális és nonverbális kommunikációs fogások, melyekkel a nő érdeklődését folyamatosan fenn tudod tartani és tuningolni
 9. 3 gátlástalan ismerkedési technika
 10. Hipnotikus szemkontaktus kivitelezése
 11. Tudatalatti szexuális felizgatás
 12. Shit tesztek legegyszerűbb kezelése
 13. Álomszerűen működő "transitionok" vagyis átvezető technikák egyik szituációból a másikba
 14. Beszéltetés technikák - ha gondot okoz a beszélgetés (miről, hogyan) - ez a technika annyira zseniális, hogy már fáj
 15. Csábítási szokások, melyek átvétele gyökeresen megváltoztat
 16. DURVÁN jól működő szituációs rutinok
 17. Meghökkentően hatékony zárási technikák
 18. Tudatalatt ható vágykeltés
 19. Remek "wing" technikák (páros csajozás)
 20. Haladó intim zóna és csóktesztek
 21. + soha nem publikált ÚJ technikák
   

Milyen konkrét előnyöd, hasznod és eredményeid lesznek?

Ezentúl:

Hamarosan:

AZ ÉRZÉS, AMIKOR MEGKAPOD VÉGRE AZT A LÁNYT AKIRE VÁGYSZ, AZ PÁRATLAN, ÉS CSODÁLATOS ÉRZÉS, AMIHEZ SEMMI SEM FOGHATÓ!

 

Mit veszíthetsz, ha nem szerzed meg az 101 Csábítási Technika oktatóprogramot?

Mind az alapszintű, mint a haladó csábítási tudást. Ezzel együtt rengeteg jó nőt, kalandot és élményt.

 

Milyen esetben fektess be ebbe az oktatóanyagba?

Ha csábítási tudásod egy magasabb szintre akarod emelni.

 

Milyen esetben nem?

Ha nagyon haladó vagy és meg vagy elégedve csábítási sikereiddel.

 

Milyen hosszú és formátumú az oktatóanyag?

2 DVD, 5 órányi videó + az előadások hanganyaga mp3-ban + zsebkönyv, mely tartalmazza az összes csábítási technikát.

 

 

 

www.csabitasvideok.com

 

 

Hogyan olvass a nők gondolataiból?

 

http://csabitasakademia.com/pages/kepek/hogyan_olvass_dvd_teljes.jpg

 

www.csabitasakademia.com/hogyan-olvass

 

 

Mi is pontosan ez az oktatóprogram?

Ezen oktatóanyagom megtanít arra, hogy mesteri szinten megtanulod olvasni a nők gesztusait, testbeszédét és jelzéseit. Ezáltal tudni fogod, mikor léphetsz tovább és mikor kezdeményezhetsz úgy, hogy biztosan nem leszel visszautasítva.

Pontosan tudni fogod , hogy mikor és hogyan kezdeményezz, tudni fogod, mikor jön el a randirahívás ideje, tudni fogod, hogy mikor közelíts, illetve mikor adj még teret a nőnek. Azt is tudni fogod, hogy készen áll-e a csókra, illetve kapcsolatra.

 

Hogyan segít?

Innentől bármely nőről le fogod tudni olvasni, hogy van-e szimpátia feléd! és ez a kulcsa minden csábításnak... és meg fogsz lepődni, hogy hány nőt szalasztottál el eddig életedben!

A Hogyan olvass a nő gondolataiból oktatóanyag tartalma:

 1. Intim zóna teszt
 2. Puszi trükk
 3. Puszi teszt
 4. Érintés teszt
 5. Behajolás teszt
 6. Szaglászás teszt
 7. Első benyomás teszt
 8. Direkt tesztek
 9. Munkahelyen alkalmazható tesztek
 10. Flört tesztek
 11. 2 kérdéses szimpátia teszt
 12. 3 kérdéses zárás teszt
 13. Hajbatúrás teszt
 14. Kézmegfogás teszt
 15. Csók teszt
 16. Szex teszt
 17. Hülye vicc teszt
 18. Végigméred teszt
 19. Randin kino teszt 90 fokos szög
 20. Tánc teszt
 21. Ölelés teszt
 22. Elbúcsúzás teszt
 23. Érdeklődés jelzés provokátorok
 24. Kino tesztek
 25. Rendi tesztek
 26. Ínternetes tesztek
 27. Szex tesztek
 28. Szemezés teszek
 29. Kacsintás és poháremelés technika
 30. Kitágult pupilla jelzés
 31. Mikro érdeklődés jelzések
 32. Haj és arcsimítás teszt
 33. Randi szabályzat teszt
+ 4 meglepetés technika

 

Mit tanulhatsz meg belőle?

37 haladó testbeszéd olvasó és tesztelő technikát, amik segítségével pontosan tudni fogod, hogy bejössz-e a nőnek. Azt is tudni fogod, hogy mikor kell megtenned a következő lépést (randirahívás, kézmegfogás, csók stb.).

 

Milyen konkrét előnyöd, hasznod és eredményeid lesznek?

Olyan "testbeszéd-tesztelő" technikák vannak a DVD-n, amiből ha 5-10 -et megtanulsz rendszeresen alkalmazni, úgy tudsz majd olvasni a nők reakcióiból, ahogy 1000 férfiből max 1... és ez a kulcsa annak, hogy a megfelelő időben, a megfelelő lépést tedd meg, és meghódítsd a kiszemelt nőt!

 

Mit veszíthetsz, ha nem szerzed meg az Hogyan olvass a nők gondolataiból oktatóprogramot?

Sokszor egy esélyed van, a megfelelő időben a megfelelő határozottsággal megtenni a következő lépést (zárás, kézmegfogás, csók). De mi van akkor ha a nő visszautasít? Ez a tudat sokszor leblokkol és le is fog, hacsak nem "teszteled" a nőt és ezáltal biztosra mész. Ha nem tudod tesztelni, akkor hiába jó a gamed, hiába építesz vonzalmat, ha nem lépsz a megfelelő időben, akkor talán örökre elszalasztod a lehetőséget, vagyis a nőt. NEM ÉRDEMES KOCKÁZTATNOD. Ez egy olyan képesség, ami kulcsfontosságú minden csábítási szituációban. Ha nem tanulod meg, sokszor fogod a fejed a falba verni az elszalasztott nő miatt...

 

Milyen esetben fektess be ebbe az oktatóanyagba?

Ha nem akarsz elszalasztani több nőt

 

Milyen esetben nem?

Ha profi kommunikátor és testbeszéd olvasó vagy és semmi gondod és gátlásod nincs abban, hogy finoman, de mégis határozottan és gyorsan kezdeményezz és gyorsan eljuss az ismerkedéstől a szexig.

 

Milyen hosszú és formátumú az oktatóanyag?

37 mp4 videó, technikánként lebontva, összesen 2.5 óra + a teljes oktatóanyag mp3 kivonata. Ezenkívül meglepetést is találsz az oktatóanyagban, nem is egyet!

 

www.csabitasakademia.com/hogyan-olvass

 

 

Hogyan hódítsd vissza elvesztett barátnőd?

 

www.baratnovisszaszerzes.com

Mi is pontosan ez az oktatóprogram?

Egy bevált módszert mutat be, aminek segítségével sokan visszahódították elveszített szerelmüket.

 

Hogyan segít?

Úgy, hogy egy lépésről lépésre követhető, letesztelt visszahódítás stratégiát mutat be, aminek pszichológiai alapjaiba az oktatóanyag megy bele részletességgel, ami a lényeg: ez a lépésről-lépésre módszer, ha következetesen követed, kb. 90%-ban növeli a visszahódítási esélyeid.

 

Mit tanulhatsz meg belőle?

Visszahódítani elvesztett exed.

 

Milyen konkrét előnyöd, hasznod és eredményeid lesznek?

Ha kínzó fájdalom gyötör, mivel elveszítettél egy nőt, akit szeretsz (vagy elhagyott) és követed a programot, akkor az önsajnálat, depresszió és kétségbeesés helyett CSELEKEDNED kell... a pontos útmutatót megkapod az oktatóanyagból, így az eredményed az exed visszahódítása lesz.

 

Mit veszíthetsz, ha nem szerzed meg az Hogyan hódítsd vissza elvesztett barátnőd oktatóprogramot?

A nőt, akit szeretsz és elveszítettél - valószínűleg végleg elveszíted.

 

Milyen esetben fektess be ebbe az oktatóanyagba?

Ha vissza akarsz hódítani egy nőt.

 

Milyen esetben nem?

Ha nem akarsz visszahódítani egy nőt sem :)

 

Milyen hosszú és formátumú az oktatóanyag?

5 órányi hanganyag, mp3-ban.

 

 

www.baratnovisszaszerzes.com

 

 

Hipnotikus Csábítás Mega Pack

 

www.hipnotikuscsabitas.com/

 

Mi is pontosan ez az oktatóprogram?

Az alapművem a csábításról. Anno még 10 éve CasanovaTitkok néven jelent meg, a harmadik, átdolgozott és kibővített kiadás. A csomagban sok kiegészítő videó, hanganyag és eBook található. Lássuk csak, miből áll a teljes Hipnotikus Csábítás MesterProgram:

 

Hipnotikus csábítás- I. rész - by: Nicholas Victor

A program lelke. Amit eddig olvastál a weboldalon, azok megvalósítása szinte teljes mértékben össze van foglalva a Hipnotikus Csábítás MesterProgram első és második kötetében.

A könyv lépésről-lépésre megmutatja hogyan válhatsz ellenállhatatlanná a nőknél! Sikereid személyesen garantálom!

Az eBookból megtudhatod:

 • Mik azok a törvényszerűségek, amik a csábítás mennyiségét garantálják? (sok nő)
 • Mik azok a törvényszerűségek, amik a csábítás minőségét hozzák? (legjobb nők)
 • Hogyan lettem lúzerből nőcsábász? - a saját történetem röviden
 • Miért lehetsz te is csábítómester?
 • Vajon tényleg tanulható a csábítás - és ennyire egyszerű lenne? Tények és válaszok.
 • Hogyan kategorizáld a nőket?
 • A nőkről általánosságban.
 • A nők igényei és azok kielégítése.
 • A nő két énje - hogyan viszonyulj hozzá?
 • Hogyan fejlessz ki ellenállhatatlan személyiséget?
 • Mi az az Alfa Domináns hím és hogyan válhatsz azzá?
 • Mi a Karizma hét eleme és miért kulcsfontosságú? - ha csak ezt a részt tudatosítod, nem csak a csábításban, hanem az életben is sokkal sikeresebb leszel.
 • Kikhez és miért vonzódnak a nők?
 • Sikeres jellemfomák, és hogyan öltsd magadra valamelyiket?
 • ANR - Automatikus Negatív Reakció - mi az és hogyan küszöböld ki?
 • Hogyan flörtölj?
 • Hogyan hozd helyre a sikertelen csajozásokat?
 • Mi az a Memory Behavior és Sense Pattern, és miért kulcsfontosságú az ismerete?
 • Hogyan váltsd javadra a kiszámíthatatlanságot? - a bizonytalanság technikái.
 • A sikeres nőzés alapszabályai.
 • PBK - A Pillanatnyi Becsajozó Készséged. Milyen elemekből áll és hogyan fejleszd ezen tulajdonságaid?
 • Hol találkozz velük és hogyan nyiss?
 • Hogyan teremts magadnak bombabiztos ismerkedési helyet, ahol pofonegyszerűen tarolhatsz?
 • Hogyan csinálj házibulit, ahol garantáltan becsajozol?
 • Hogyan kezeld és hogyan hidald át a kellemetlen helyzeteket?
 • Ismerkedési és nyitás utáni trükkök.
 • Hogyan randizz?
 • A Sikeres Kommunikáció Titkai - kommunikációs technikák leírása és azok használata.
 • A kíváncsi állat technika
 • A beszéltetés technikái
 • Híd technika
 • Bólogató technika
 • Helyeslések - rapport kialakítása
 • Tükörkép technika
 • Hangtükör
 • Arckifejezés utánzás
 • A figyelmes hallgatás titka
 • Instant (azonnal ható) csábító eszközök.
 • Felizgató technikák leírása és kivitelezése.
 • Hogyan javítsd fel kinézeted és ápoltságod?
 • Mik a legnépszerűbb női vágykeltők és miért?

Nőcsábítás Mesterfokon - haladó szinten.

Az alapmű folytatása. Rengeteg új tipp, technika, mesterfogás és tanács. Hogyan tökéletesítsd tudományod és hogyan profitálj belőle a legtöbbet?

 • Mik azok a Sablon történetek?
 • Hogyan kell előadni a ST-eket?
 • Sablon történetek alkalmazása telefonon keresztül
 • Hipnotikus technikák:
 • Transz-szavak
 • Rögzítések
 • Valóság effektus
 • Időtorzítás
 • Testbeszéd útmutató
 • Tükrözés
 • Kinaestetics - érintések
 • Ócska, de kiválóan működő trükkök - mik azok és hogyan használd őket?
 • Csók megközelítések, hogyan csókold meg erőlködés és gond nélkül?
 • Kritikus pontok és azok áthidalása
 • Hogyan fejlődj megállíthatatlanul?
 • A gondolati szűrők.
 • Kifogások
 • Rögzítés technikák
 • Újragondolás
 • Programozás
 • Szemlélet - hogyan fogd fel a dolgokat?
 • Mik a motivációs tényezőid?
 • Mi a prioritás elv és miért hoz átütő sikert?
 • Mik a sikereid ellenségei és hogyan győzd le őket?
 • Mik a siker szintjei és miért fontos megérteni őket?
 • Mi a libidóskála és hogyan befolyásolja a csábítás sikerét?
 • 12 mód arra vonatkozólag, hogy drasztikusan megnöveld önbizalmad.
 • 12 pontos titkos formula, mely a csábítás alapelveit viszi végbe.
 • Felszedési esetek és technikák:
 • A kurva faktor
 • A szexjelek titkai
 • A lenyűgöző "Horgolj és kussolj" csábítási technika.
 • A közbelépés alkalmazása
 • Az oxytocyn visszajelzésének csábítási hatalma
 • Nyolc jellegzetesség, amivel biztos bevágódsz
 • Hogyan indítsd el az automatikus női nemi vágyat?
 • Egyéjszakás kalandok és azok kivitelezése
 • Férfi és nő biológia
 • Férfi és nő közti különbségek
 • Hosszútávú kapcsolat kialakítása
 • Humor melléklet

Hipnotikus Csábítás összefoglaló + cselekvési és tervezési útmutató

Egy rövid áttekinthető útmutató, mely a két Hipnotikus Csábítás könyvet foglalja össze, mintegy gyors útmutatóként! Felettébb hasznos és nagyban hozzásegít, az elsajátított tudás könnyű áttekintésére.

A cselekvési és tervezési útmutató pedig lépésről-lépésre végigvezet sikereid útján - egyszerűen, könnyen és hatékonyan!


A MesterProgram extrák:

3 kategóriába sorolt zenék:

 1. Hangulatteremtő
 2. Hangulatfokozó
 3. Vágykeltő

Instant felizgató technikákkal alkalmazva sok nőt fogsz lefektetni... Vagy amikor "azt" a nőt akarod elcsábítani, ezen zenék maximálisan segíteni fognak a hanulat megteremtésében, ami hihetetlenül fontos! Amikor csábítási helyzetben leszel, ez a páratlan kollekció egyik a leghűségesebb társad lesz!

Pontos használati útmutatóval és tanácsokkal együtt!


A nők imádnak SMS-ezni. Az SMS mánia odáig fajult, hogy sok lánynál alapkövetelmény egy sikeres hódításnál. Ismerkedési szakasz után nagy szükséged lehet rá...

Ha van a tarsolyodban 1300 kategorizált SMS, idézet, frappáns mondás - sose fogsz kifogyni a izgalamas üzenetekből, a vicces beszólásokból, romantikus szövegelésből. Személyes tapasztalatom, hogy az SMSezés rémálom is tud lenni...


Több mint 150 póz... Szinte minden létező variáció és azok hasznos leírásai. Minden csábmester alapkelléke. Ha már elcsábítottál egy nőt, tudj is vele mit kezdeni :)

NLP - a Kommunikációs Pszichológia remeke. John Gindler és Richard Bandler által kialakított szemlélet a mai napig irányadó a verbális érintkezés sikerességében.

A két kutató munkájában használt specifikus nyelvezetet, viselkedést és véleményezést vették alapul - ezt a remekművet foglaltam össze egy 25 oldalas, kivonatos tanulmány formájában.


101 Romantikus tipp - egy kiváló segédanyag, amit főleg akkor tudsz hatékonyan alkalmazni, ha már megszerezted újdonsült barátnődet és azt szeretnéd, hogy totálisan belédhabarodjon!

Szerelmi vágykeltők és titkos receptek. Minden ami izgató hatású: növények, receptek, teák. Ez a könyv egy remek segédeszköz! Sok feledhetetlen estét csinálhatsz magadnak segítségével...

Ez a tanulmány megtanít olvasni a nők testbeszédéből!

Ha megérted hogyan kell értelmezni a visszajelzéseket, élvezni fogod az irányítást és a helyzeten uralkodó felsőbbrendűséged!


Almanach no1

A sikeres emberek tulajdonságai hogyan hatnak a vonzalomra?

Almanach no2

A sikeresség szokásai. Tudtad, hogy eredményeik 80%-át szokásaink határozzák meg?

Vegyél fel jó szokásokat és tied lesz a világ!

Almanach no3

A szex-transzmutáció titka. A szex transzmutáció egy olyan technika, amivel a szexuális energiát kreatív energiává tudod átalakítani.

Ezzel technikával rengeteg dolgot hoztam létre és bődületes mennyiségű pénz kerestem!

Almanach no4

Egy kis csemege - egy éjszakás kalandok női szemmel... :)

Almanach no5

Ez egy titkos csábítási fegyverem... Nem árulom el, hogy mi, de nagyon jó!


Párkapcsolat előadásom - video.

Ha meghódítottad a megfelelő nőt, hogyan alakíts ki vele egy jó párkapcsolatot, illetve mik a kapcsolatok 13 leggyakoribb buktatói?


Párkapcsolat előadásom - audio.

Ha meghódítottad a megfelelő nőt, hogyan alakíts ki vele egy jó párkapcsolatot, illetve mik a kapcsolatok 13 leggyakoribb buktatói?


Tiltott Tudás konferencia előadásom - video

Elmesélem saját történetem, hogyan lettem egy félénk lúzerből egy megszálott nőcsábász, majd sikeres üzletember (nőknek köszönhetek mindent!).


Tiltott Tudás konferencia előadásom - audio

Elmesélem saját történetem, hogyan lettem egy félénk lúzerből egy megszálott nőcsábász, majd sikeres üzletember (nőknek köszönhetek mindent!).


A Csábítás Akadémia 3 oktatócd-je is a tied lehet:

1. Nyitások - hogyan szólíts meg lányokat visszautasításmentesen?

2. Csóktechnikák - az első csók mindig para... Kivéve, ha pontosan tudod mit, mikor és hogyan tegyél!

3. A leggyakoribb gyilkos probléma vonzalomeltésnél - a lefagyás! A hanganyagban rengeteg tippet és techniát kapsz, hogy soha többet ne fagyj le!


Motivációs Adatbázis egy titkos fegyver. A te szogálatodban áll, hogy segítsen megvalósítani céljaid. A siker és a kudarc között a cselekvés az elválasztó. A cselekvéshez pedig motiváció kell! A Motivációs Adatbázisok azért lettek kifejlesztve, hogy igényt teremtsenek és hozzásegítsenek téged az automatikus cselekvéshez.

Ez a hangyanyag kritikus fontosságú információt tartalamaz - Mi a csábítás legelső számú, alap "fegyvere"? - és természetesen hogyan szerezd meg!

Wow. Hallottál már arról a kísérletről, amikor egy moziban egy pillanatra fel-fel villantottak egy képkockát: Egyél popcornt és igyál kólát! - Majd a szünetben szinte mindenki kólát ivott és popcornt vett - 78% -al többen, mint ahányan szoktak.- Ez még a korai ötvenes években történt Amerikában. Azóta rengeteged fejlődött a tudomány.

Hogyan használj pozitív tudatalatti technikákat tudatalatti vágykeltésre?


Rejtett kamerás csábítási videók... magyarázattal.

No comment, élvezni fogod.:)

 

Milyen esetben fektess be ebbe az oktatóanyagba?

Ha kezdő vagy és egy All in one csábítási anyagra van szükséged.

 

Milyen esetben nem?

Ha már haladó vagy.

 

www.hipnotikuscsabitas.com

 

 

Shit Test Terminator

www.shittestterminator.com

 

Mi is pontosan ez az oktatóprogram?

A férfiak TOP3 elakadása közé tartozik a női tesztek (Shit Testek) kezelése. Ez a program PROFI módon megtanít izomból lekezelni bármilyen shit tesztet. Gyakorló hanganyag is van hozzá, hogy ne csak elméleti szakember légy, hanem a valóságban is rutinból menjen a Shit Test kezelés.

 

Hogyan segít?

Úgy, hogy a nők az ösztönös tesztjeikkel a férfiből valamilyen viselkedési formát váltanak ki. Amilyen a férfi reakciója lesz, tudat alatt ez fogja meghatározni azt, hogy az a férfi mennyire kontrollálható. Magyarán mennyire puhapöcs vagy mennyire Alfa.

Ha a nő nem tud kontrollálni, akkor ösztönösen és érthetetlenül vonzódni fog a tőle független férfihez. A Shit Test terminator program ezt a fajta "kontrollt" tanítja meg Neked.

 

Mit tanulhatsz meg belőle?

Shitet többféleképpen tudsz kezelni. Először is meg kell tanulnod felismerni a Shit Testeket és azok fajtáit különböző helyzetekben.

 

Nézzük, milyen fajta Shit Testek vannak:

 

Ugye elég durván hangzanak?

Nos, akárhányszor ismerkedni mész, kapni fogsz Shit teszteket. Néha finomakat, néha keményeket, de néha egyenesen durvákat is kaphatsz….

Ha rutinból megy a kezelésük, akkor könnyen fogsz vonzalmat építeni, ami a csábítás egyik kulcsa. Ezért készült el a Shit Test Terminator oktatóanyag is!

 

Milyen konkrét előnyöd, hasznod és eredményeid lesznek?

 1. Otthon gyakorolhatsz, nem kell senki és nem kell élesben próbálkoznod.
 2. Miután párszor végighallgattad a Shit Testeket és a válaszokat, majd párszor végiggyakoroltad őket (a gyakorló hanganyag második részével), olyan rutinra tehetsz szert, amivel VALÓS életben VALÓS helyzetekben TE leszel az, aki a nő felettkontrollt gyakorol.
 3. Soha többé nem fog egy nő bekóstolni vagy papucsot csinálni belőled.
 4. Nem fogsz többé lefagyni beszélgetés közben, hisz pusztán azzal, hogy pár Shitet lazán, zsigerből kezelsz – akkora érdeklődési szintet generálsz a nőnél, hogy percek alatt megalapozhatod a vonzalmat.
 5. Bármilyen helyzetben, amikor szóban baszogatnak, lazán és frappánsan vissza tudod majd focizni a választ úgy, hogy aki bekóstolt, a saját levében fog megfőni….

 

Mit veszíthetsz, ha nem szerzed meg az Shit Test terminator oktatóprogramot?

A kontrollt a nő felett és ezáltal a vonzalmát. Ez egy kulcsfontosságú képesség a csábításban - ha ezt nem tanulod meg, sok szívásban és keserűségben lesz részed.

 

Milyen esetben fektess be ebbe az oktatóanyagba?

Ha nem vagy jó Shit Test kezelésben.

 

Milyen esetben nem?

Ha rutinból megy a Shit Test kezelés.

 

Milyen hosszú és formátumú az oktatóanyag?

 

www.shittestterminator.com/

 

 

Nicholas Victor Titkok

www.nicholasvictor.net

 

Mi is pontosan ez az oktatóprogram?

A Hipnotikus Csábítás után írtam, főleg saját csábítási történeteim vannak benne + rengeteg jótanács.

 

Hogyan segít?

Inspirál, motivál és lendületet ad, hogy túljuss az elakadásaidon.

 

Mit tanulhatsz meg belőle?

Aranyat érő tapasztalatot.

 

Milyen esetben fektess be ebbe az oktatóanyagba?

Ha szeretsz olvasni és szereted a jó zaftos történeteket, illetve mélyebb bepillantást szeretnél életutamba.

 

Milyen esetben nem?

Ha nem szeretsz olvasni.

 

Milyen hosszú és formátumú az oktatóanyag?

Kb. 300 oldal 2 db A5 eBook

 

 

www.nicholasvictor.net

 

 

Sziklaszilárd Magabiztosság

 

www.magabiztossag.com

 

www.magabiztossag.com

 

 

Sorozatos Orgazmus és
Tökéletes Szerető

 

www.sorozatos-orgazmus.com

 

Mi is pontosan ez az oktatóprogram?

Egy olyan átfogó Szexuális Mesterprogram, melynek segítségével olyan szerető leszel, akiért rajongani fog minden nő.

 

Hogyan segít?

Megtanít arra, hogy hogyan változtasd át magad a Lehető Legjobb Szeretővé.

A nők 70% -a mondja, hogy már megcsalta, megcsalja vagy meg fogja csalni a pasiját, ha adott a lehetőség. A nők legtöbbjének, miután van partnerük, a szexualitásuk egy megjósolható szerepbe kényszerül és a szexuális életük megszokottá válik. Mégis, mélyen belül, ugyanazok a szexuális lények maradnak, akik mindig is voltak. Ezért kell megtanulnod, hogy a nő szexuális szükségleteinek megfelelj, és hogy átalakítsd magad álmai férfiává. Meg kell tanulnod, hogyan lépj kapcsolatba a tudatalattiddal, hogy felszabadítsd a rejtett szexuális énedet, amit évek alatt a rossz programozás teljesen elnyomott.

 

Mit tanulhatsz meg belőle?

-Megadni a nőnek azt, amire igazán vágyik!

-Megtanulod, hogyan tedd a szexuális raboddá!

-Hogyan elégítsd ki úgy, hogy te legyél számára a tökéletes, idealizált férfi?

-Hogyan vedd rá olyan dolgokra, amikre amúgy soha nem tudnád rávenni?

-Hogyan érj el sorozatos orgazmust?

-Hogyan érd el, hogy a partnerednek sorozatos orgazmusa legyen?

-Hogyan érjetek el közös orgazmust?

 

Milyen konkrét előnyöd, hasznod és eredményeid lesznek?

Végre olyan szexuális életed lesz, amilyenre mindig is vágytál. A nő pedig tisztelni fog és teljesen oda-vissza lesz érted, hisz ilyen szexuális élményeket még egy férfitől sem kapott.

 

Mit veszíthetsz, ha nem szerzed meg az Sorozatos Orgazmus és Tökéletes Szerető oktatóprogramot?

Sok szexet. Jó szexet. Kurvajó szexet :)

 

Milyen esetben fektess be ebbe az oktatóanyagba?

-Ha a lehető legjobb akarsz lenni az ágyban és élvezni akarod azt a hatalmat, amit ez nyújt számodra.

-Ha azt akarod, hogy a nő állandóan akarja a szexet veled.

-Ha szexuális életeddel nem vagy megelégedve és jobbá szeretnéd tenni.

 

Milyen esetben nem?

Ha kiemelkedően jó szeretőnek tartod magad és ilyen téren minden rendben van és nem akarsz fejlődni.

 

Milyen hosszú és formátumú az oktatóanyag?

2 db eBook A5 100+100 oldal + 30 perces videó

 

 

www.sorozatos-orgazmus.com

 

 

Szexuális Felizgatás

 

www.szexualisfelizgatas.com

 

Mi is pontosan ez az oktatóprogram?

Egy nagyon kevesek által ismert NLP alapú kommunikációs technikát tanít meg, ami tudat alatt hat és szexuális vágyat ébreszt a nőben.

 

Hogyan segít?

Megtanít egy kommunikációs technikára, amivel megtanulhatod azt, hogy hogyan izgasd fel szexuálisan, pusztán szavakkal.

 

Mit tanulhatsz meg belőle?

2000 év végén, az Indianai egyetem kutatói egy felmérést végeztek ezzel kapcsolatban. Rájöttek, hogy a női agy egész másként reagál a szavakra, mint a férfi agy.

Ha a férfi hall egy szavat, agyának csak az egyik féltekéjét használja, mégpedig azt, ahol a logikai gondolkodásmód helyezkedik el. Ha a nő meghallja ugyanezt a szavat, az agyának mindkét féltekéjét használja. Úgy a logikai gondolkodásmódot, mint az érzelmit.

Tehát a nők jobban érzelmi beállítottságúak, nem úgy, mint a férfiak.

 

A női agy fizikailag különbözik a férfiakétól.

Tudjuk, hogy a férfiak és a nők testalkatra különböznek egymástól. Nem csak a testünk, hanem az agyunk felépítése is különbözik. A női agynál szélesebb az összeköttetés a jobb és bal félteke között, ezt azt eredményezi, hogy a nők összevonják a beszédet az érzelemmel.

A női agyba érkezett információk mind a bal (logikai gondolkodásmód), mind a jobb (érzelem) agyféltekét egyaránt stimulálják. Ennek eredménye, hogy szavakkal akár percek alatt fel lehet izgatni egy nőt - feltéve ha tudatosan és pontosan alkalmazod a Szexuális Felizgatás beszédtechnikáit!

Ezt a mindössze pár ember által alkalmazott szexuális kommunikációs módszert tanulhatod meg.

 

Milyen konkrét előnyöd, hasznod és eredményeid lesznek?

Ha megtanulod a Szexuális Felizgatást, olyan helyzetekben tudod benedvesíteni a nő bugyiját, ami eddig számodra scifi kategória volt. Mind szóban, mind írásban működik.

 

Mit veszíthetsz, ha nem szerzed meg az Szexuális Felizgatás oktatóprogramot?

Egy olyan tudást és technikát, amit nagyon kevesen ismernek, még kevesebben alkalmaznak. És ez a kommunikációs forma HATALMAT ad a kezedbe!

 

Milyen esetben fektess be ebbe az oktatóanyagba?

Ha meg akarsz tanulni felizgatni egy nőt pusztán szavakkal. Akár írásban, akár szóban... és ezt a szexuális hatalmat élvezni akarod! Élvezni akarod, ahogy látod, hogy a nő pupillája tágul, miközben beszélsz hozzá és egyre jobban elkezd érdeklődni felőled és...

 

Milyen esetben nem?

Ha nem vagy kíváncsi erre a kommunikációs technikára.

 

Milyen hosszú és formátumú az oktatóanyag?

200 A5 oldal, eBook.

 

 

www.szexualisfelizgatas.com

 

 

Hogyan hódítsd meg álmaid nőjét?

 

 

 

Pénisz Tuning

www.penisztuning.com

 

Hogyan növeld meg a péniszed méretét?

Az átlagos hímtag 14-17 cm hosszú. Sok esetben nemcsak a kis méret, hanem a hozzá kapcsolódó komplexusok amik már a kezdetekkor nyugtalanná és idegessé teszik a férfit, sokszor merevedési problémákat is okozva.

Mi lehet a megoldás?

Tudtad, hogy napi néhány perces gyakorlatokkal nemcsak a szexuális teljesítményt, hanem a pénisz hosszát és vastagságát is lehet növelni?

Miért ne növelnéd méreteit, ha létezik egy módszer, amely megbízható és biztonságos?

 

A Pénisz Tuning eBookból megtanulhatod:

 

A gyakorlatok, pontos leírások és tanácsok a Pénisz Tuning elektronikus könyv formájában, rendszerezve kaphatók.

A könyv színes ábrákkal és pontos leírásokkal segíti a napi gyakorlatozást. Igazi megoldást nyújt azoknak, akik szeretnék növelni intim méreteiket, "keményebbé" tenni erekciójukat és elkápráztatni párjukat.

 

www.penisztuning.com

 

 

Szex Pózok és Technikák

 

Mi is pontosan ez az oktatóanyag?

Egy szex pózok és technikákból álló eBook, aminek segítségével a szexet sokkal változatosabbá, érdekesebbé és élvezetesebbé tudod tenni.

 

Hogyan segít?

Olyan szex technikákat tanulhatsz meg belőle, amiért a nőpartnered oda-vissza lesz.

És mint tudjuk: a jó szex a jó párkapcsolat alappillére... és miért ne Te lennél a legjobb szeretője, aki eddig volt?

Szex Pózok tökéletes kiegészítője a Sorozatos Orgazmus - Tökéletes Szerető eKönyvpárosnak.

 

Mit tanulhatsz meg belőle?

A Szex Pózok és Technikák Mesterfokon eBook által könnyen, átláthatóan és egyszerűen tudsz meg olyan információkat, mint:

 

Milyen konkrét előnyöd, hasznod és eredményeid lesznek?

Sokkal jobb szerető leszel és nő sokkal jobban alád rendelődik és ragaszkodik hozzád.

 

Mit veszíthetsz, ha nem szerzed meg az Szex Pózok és Technikák oktatóprogramot?

Sok-sok élvezetes szexet és azt a tudatot, hogy Te vagy a király a hálószobában :)

 

Milyen esetben fektess be ebbe az oktatóanyagba?

Ha kiemelkedően jó akarsz lenni szexben.

 

Milyen esetben nem?

Ha Te vagy a falu bikája :D :D :D

 

Milyen hosszú és formátumú az oktatóanyag?

80 oldal A4 + külön még 365 póz kategorizálva

 

 

 

Csábítás Mega Pack

Mi is pontosan ez az oktatóprogram?

24 cd és 24 Almanachból álló Mega Csábítási oktatóanyag, mely minden lehetséges csábítási témát érint.

 

Hogyan segít?

Tanít, oktat, motivál, inspirál és rengeteg oktatói tapasztalatot oszt meg. Ezenkívül rendkívül érdekes és hasznos.

 

Mit tanulhatsz meg belőle?

Szinte mindent minden szinten :)

 

Milyen konkrét előnyöd, hasznod és eredményeid lesznek?

Szinte minden téren fejlődni fogsz és eredményeket érsz el.

 

Mit veszíthetsz, ha nem szerzed meg az Csábítás MegaPack  oktatóprogramot?

Sokat...

 

Milyen esetben fektess be ebbe az oktatóanyagba?

Ha ár érték arányban a legjobbat akarod, illetve ha tudásszomjad kielégíthetetlen.

 

Milyen esetben nem?

Ha lusta vagy.

 

Milyen hosszú és formátumú az oktatóanyag?

24 db mp3 - 24 órányi hanganyag!!!

24 db Almanach, kb. 500 A4 oldalnyi tudás és tapasztalat!

 

 

 

 

Hogyan kérj fizetésemelést úgy, hogy meg is kapd?

 

www.fizetesemeles.com

 

Mi is pontosan ez az oktatóprogram?

Megtanít egy nagyon jól működő munkahelyi stratégiát, melynek segítségével garantáltan fizetésemeléshez juthatsz 3 hónapon belül. Már csak azt kell kiszámold, hogy pl. 20% fizetésemelés mennyi extrapénzt jelent számodra évente?

 

Hogyan segít?

A "Hogyan kérj fizetésemelést" egy olyan zseniálisan felépített módszer, ami valójában egyszerű és könnyen kivitelezhető 7 lépésből áll. Ha követed ezt a 7 egyszerű lépést, akkor a fizetésemelésed GARANTÁLT.

 

Mit tanulhatsz meg belőle?

A teljes 7 lépéses fizetésemelési módszert. Ha végigviszed, akkor a fizetésemelésre 95% eséllyel pályázhatsz.

 

Milyen konkrét előnyöd, hasznod és eredményeid lesznek?

Több pénzed lesz ... 20% extra fizetés mennyi pénzt jelent egy évben számodra?

 

Mit veszíthetsz, ha nem szerzed meg az Hogyan kérj fizetésemelés oktatóprogramot?

 

Milyen esetben fektess be ebbe az oktatóanyagba?

Ha több fizetést szeretnél - függetlenül attól, hol dolgozol.

 

Milyen esetben nem?

Ha meg vagy elégedve a fizetéseddel.

 

Milyen hosszú és formátumú az oktatóanyag?

-150 oldalas eBook

-3 órányi hanganyag

-Ellenőrzőlista

-Összefoglaló

-+ bónusz: kommunikációs technikák

 

 

www.fizetesemeles.com

 

 

Hogyan valósítsd meg kitűzött céljaid?

Mi is pontosan ez az oktatóprogram?

10 órás otthoni audió tréning, aminek segítségével olyan sikerszokásokat vehetsz fel, amikkel bármilyen célod eléred.

Hogyan segít?

Egyrészt rettentő motivációt ad, másrészt összefoglalja az önfejlesztés és célok elérésének szinte minden lehetséges módszerét.

Mit tanulhatsz meg belőle?

60 darab sikerszokást és technikát tanít meg, melyekből 10-15 -öt ha beépítesz a mindennapjaidba, akkor szinte bármilyen célod elérheted és nem lesz olyan álmod, ami ne lenne megvalósítható.

Milyen konkrét előnyöd, hasznod és eredményeid lesznek?

Nem lesz ezentúl olyan célod, amit ne tudnál sokkal hamarabb, könnyebben és élvezetesebben megvalósítani.

Mit veszíthetsz, ha nem szerzed meg az Hogyan valósítsd meg kitűzött céljaid oktatóprogramot?

Valószínűleg nem fogod beépíteni az életedbe azt a pár sikerszokást, amit az oktatóanyag meghallgatása után építenél be és ezáltal rengeteg elérhető célodtól fosztod meg magad.

Milyen esetben fektess be ebbe az oktatóanyagba?

1. Ha megrögzött önfejlesztő vagy.

2. Ha nagy dolgokat szeretnél véghezvinni az életben.

3. Ha jobb, hatékonyabb és sikeresebb ember akarsz lenni.

Milyen esetben nem?

Ha jól érzed magad a bőrödben és nincsenek nagy céljaid.

Milyen hosszú és formátumú az oktatóanyag?

10 órányi MP3 formátumú hanganyag

- 1. hanganyag - személyes történetem

Ebben a részben a saját történetem mesélem el - azt, hogy egy félénk gátlásos, céltalan fiatalemberből hogyan váltam azzá, aki most vagyok.

- 2. hanganyag - a célmegvalósítás öt nagy titka

Ebben a részben mindent elmondok arról, hogy hogyan működünk mi emberek és mi az az öt kulcsfontosságú faktor, amik céljaid elérésében segítenek.

- 3. hanganyag - a 0-ik -ik célmegvalósító sikerszokás

Céljaid eléréséhez szükséges lesz olyan új, sikerszokásokat az életedbe iktatni, amik segítenek abban, hogy minél hamarabb és minél hatékonyabban megvalósítsd kitűzött céljaid. Az ún. 0-ik szokás egy olyan szokás, melyet alkalmazva automatikusan fogod beépíteni a többi sikerszokást az életedbe és így céljaid megvalósulását autópilótára teszed.

- 4. hanganyag - a 0-ik -ik célmegvalósító sikerszokás II rész

Ez a rész az ún. reggeli sikerrituáléról szól, amit gazdag és sikeres emberek szinte kivétel nélkül beépítettek az életükbe, hiszen ez minden siker egyik legfőbb kulcsa!

- 5. hanganyag - 1-7 -ik célmegvalósító sikerszokás

- 6. hanganyag - 8-15 -ik célmegvalósító sikerszokás

- 7. hanganyag - 16-21 -ik célmegvalósító sikerszokás

- 8. hanganyag - 22-33 -ik célmegvalósító sikerszokás

- 9. hanganyag - 34-43 -ik célmegvalósító sikerszokás

- 10. hanganyag - 44-60 -ik célmegvalósító sikerszokás

 

 

 


 

 

 

 

Oktatóanyag
katalógus

 

 

Nicholas Victor
2020